Hliadka bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky bola v stredu (29. 12.) vyslaná na preverenie oznámenia o prebiehajúcej krádeži vlámaním do jedného z rodinných domov v obci Rohožník (okres Malacky). Podľa oznámenia sa mal páchateľ nachádzať priamo v rodinnom dome. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.

foto Polícia SR

Privolanú hliadku na pozemok rodinného domu pustil majiteľ, ktorý sa na mieste nachádzal spolu s oznamovateľom. “Hliadka vošla cez vchodovú bránu na pozemok a následne sa presúvala k vchodovým dverám rodinného domu, pričom spozorovala rozbité okno na ľavej strane od dverí,” priblížila polícia.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Po výzve páchateľ vyskočil z domu cez rozbité okno a chcel z miesta utiecť cez susedný pozemok. “Hliadka páchateľa prenasledovala a zadržala na pozemku susedného domu, kde bol obmedzený na osobnej slobode,” doplnila polícia.

Páchateľa stotožnili ako 20-ročného Milana D. a po vykonaní potrebných úkonov odovzdali poverenému príslušníkovi obvodného oddelenia Policajného zboru v Stupave.


.
Toto je čítané

Na diaľnici D2 pri Kútoch platí dopravné obmedzenie

Od pondelka (22. 4.) 10.00 h bude v úseku medzi 4,9. a…

BM: Ustekana sobota