Rekonštrukciou prízemia školskej budovy na Kollárovej ulici v Holíči vzniklo v jednom z pavilónov elokované pracovisko materskej školy.

ilustračné foto

Projekt sa realizoval z Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci operačného programu Ľudské zdroje. “Zvýšený počet detí predškolského veku si vyžiadal potrebu vybudovať nové priestory materskej školy. Vznikli rekonštrukciou na prvom nadzemnom podlaží pavilónu A v školskej budove. Rekonštrukčné práce stáli 151 326,73 eura s DPH a realizovala ich firma Pmgstav,” uviedlo mesto.

Knizkaren: Nathaniel

V rámci rekonštrukcie boli vykonané demontáže pôvodnej elektroinštalácie, demontáže rozvodov vody a kanalizácie, boli vyhotovené nové priečky, rozvody elektroinštalácie, vody a kanalizácie. “Vo všetkých miestnostiach boli osadené nové kazetové podhľady vrátane svietidiel. V hygienických zariadeniach sa zrealizovali nové obklady, dlažby a sanita. Zrekonštruovala sa nášľapná vrstva podláh, boli vyhotovené nové maľby stien a zateplená obvodová stena,” informovalo mesto.

Po rekonštrukcii má elokované pracovisko materskej školy dve triedy po 22 detí. “Každá je s vlastnou šatňou a vstupom zo spoločných priestorov. Nachádza sa tu tiež spoločná jedáleň, skladový priestor, infekčná izba, umyváreň, WC pre deti a učiteľky a výdaj stravy,” doplnilo mesto.


Rýchlosť optiky RS júl 2021