Okolnosti nehody vyšetrujú dopravní policajti zo Senice. K udalosti došlo v pondelok (31.1.) o 8:00 ráno na ceste II. triedy, medzi mestom Šaštín-Stráže a obcou Dojč.

Polícia potrebuje svedeckú výpoveď vodiča čierneho auta Škoda Octavia so skalickým evidenčným číslom, ktorého mal vodič Seatu svojou jazdou priamo ohroziť.

Podľa našich informácií, mal 35-ročný vodič na aute Seat Ibiza v nepriehľadnej zákrute predchádzať pred ním idúce autá. Vodiči oproti idúcich vozidiel Škoda Octavia a Peugeot Boxer boli nútení prudko zabrzdiť, aby zabránili čelnej zrážke. Seat sa stihol na poslednú chvíľu zaradiť späť za nákladné auto. 40-ročný vodič dodávky Peugeot Boxer však dostal pri brzdení šmyk, prešiel do protismeru a bočnou stranou narazil do kamiónu a zachytil aj strieborný Seat. Pri nehode sa zranil vodič dodávky, ktorého privolaná RZP previezla na ošetrenie do nemocnice.

Záhorácke rádio 2024 01

Pokiaľ viete, kto v danom čase sedel za volantom Škody Octavia a stihol sa na poslednú chvíľu zrážke vyhnúť, oznámte to osobne na dopravnom inšpektoráte v Senici, zavolajte na číslo 158 alebo nás kontaktujte cez Messenger.

Záhorí. sk informovala policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota