Poliklinika Senica, ktorej zakladateľom je mesto, po takmer roku prerušuje činnosť vakcinačného centra. TASR o tom informovala hovorkyňa mesta Tatiana Moravcová.

ilustračné foto, Zdroj: FB Senica

Očkovať bude už len do piatku 4. februára. “Ide o posledné tri dni, keď sa môžu prísť záujemcovia do polikliniky v Senici zaočkovať. Či už ako registrovaní alebo aj bez registrácie vakcínou Moderna. V očkovacom centre polikliniky je skrátená obedná prestávka od 11.30 do 12.00 h a takisto otváracie hodiny centra do 14.30 h. Na očkovanie je potrebné si so sebou priniesť občiansky preukaz, preukaz poistenca a doklad o poslednom očkovaní proti ochoreniu COVID–19,” uviedla Moravcová.

Macek Knihy.Zahori

“Odporúčame občanom, ktorí majú očkovanie Modernou v pláne, aby sa u nás zastavili do konca tohto týždňa aj bez toho, aby riešili registráciu. Zaočkovať sa bude možné aj naďalej prostredníctvom korona.gov.sk. Treba však počítať, že najbližšou možnosťou bude v prípade vakcíny Pfizer nemocnica v Skalici a Moderny až Nové Mesto nad Váhom,” informoval riaditeľ polikliniky Jozef Mikuš.

Ako doplnil, očkovať sa prestáva z dôvodu nízkeho záujmu o očkovanie. “Nevylučujem však, že sa k nemu v budúcnosti v prípade potreby a opätovného záujmu vrátime,” uviedol riaditeľ. Poliklinika Senica otvorila vakcinačné centrum 22. marca 2021 a bolo v ňom podaných viac ako 26 000 očkovacích dávok.


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

3D filamenty 2023