Dosluhuje vám staré auto a potrebovali by ste ho rýchlo vymeniť za novšie a lepšie? Už nemusíte prácne obiehať autobazáre či súkromných predajcov. Stačí sa pripojiť online, vybrať si model, ktorý sa vám páči a o ostatné sa už postarajú za vás.

foto New Africa / Shutterstock.com

Ako je to možné?

Ako prebieha nákup auta online?

Hoci sa to môže zdať na prvý pohľad nereálne, nákup auta online je veľmi jednoduchý a zvládnu ho ľudia v každom veku.

    1. Výber auta

Výber auta nemusí byť náročný a dlhý proces. Pokiaľ viete, čo by ste na aute ocenili, jednoducho si to navolíte v parametroch a vylistujú sa vám autá presne podľa vašich požiadaviek. Ak však nemáte žiadnu predstavu, online odborníci vám radi poradia.

    2. Rezervácia

Ak už ste si auto vybrali, je potrebné zaistiť, aby vám ho nikto nevyfúkol pred nosom. Jedným klikom si ho zarezervujete.

    3. Car audit

Nakoľko kúpa auta nie je lacná záležitosť, každé auto prejde po vašej rezervácii prehliadkou, kde sa zistia jeho výhody a nedostatky. Podľa výsledku sa rozhodnete, či auto spĺňa vaše požiadavky.

    4. Platba

Platiť za auto môžete komfortne prevodom alebo si dohodnúť financovanie cez spoločnosť.

    5. Dodatočné služby

Pokiaľ máte záujem o poistenie, predĺženie záruky, natankovanie, vyleštenie či prihlásenie auta, to všetko môžete pár klikmi dosiahnuť.

Všetko je až príliš jednoduché?

Že sa vám to zdá jednoduché? To je spôsob, ako funguje Carvago. Auto vám privezú až pred dom a vy si ho môžete rovno vyskúšať. Ak by sa vám niečo nepozdávalo, do 14 dní môžete vozidlo pokojne vrátiť.

Nakupujete autá z celej Európy

Vďaka nákupu online, nemusíte chodiť do zahraničia a prácne zháňať tlmočníkov, ktorý by vám pomohli sa s predajcami dohodnúť. Online nákup je v slovenskom jazyku. Pár klikmi kúpite auto hoci aj z druhej strany Európy.

Tak čo poviete? Už máte predstavu o svojom novom aute?


.

Lakovanie a Pieskovanie