Je čas na jarné upratovanie. Urobte si doma poriadok a prineste staré knihy do Mallej knižnice. Nákupno-zábavné centrum Bory Mall vytvorilo jedinečné miesto, ktoré ožije typickou vôňou. Vôňou, ktorá vynára spomienky a nezabudnuteľné príbehy. Každý deň od 5. marca až do 27. marca máte šancu vdýchnuť knihám nový život.

Vyhadzovať staré knihy sa už dávno nenosí a to aj keď vám zavadzajú. Pre knihomoľov je to doslova zločin. Čo ale robiť, ak sú regály knižnice plné a niektoré knihy musia ísť z kola von? Ideálnym riešením je ich poslať ďalej k iným milovníkom kníh. Príďte do Bory Mall vymeniť svoje staré knihy za iné. Potešíte nielen dušu, ale aj peňaženku. Nič vás to totiž stáť nebude.

Boli ste kedysi beznádejní romantici a dnes už vás takéto príbehy nelákajú? Čo tak skúsiť si nájsť detektívku v Mallej knižnici nákupného centra Bory Mall. Nikdy nie je neskoro spoznať svoje druhé ja vďaka novému žánru.

Výmena kníh sa nosí

Ak vám naopak šatník zíva prázdnotou, spojte príjemné s užitočným. Je to také jednoduché. Stačí vyraziť za nákupmi a popritom využiť príležitosť vymeniť si knihu. Mallá knižnica bude stáť na námestí pri Mondieu až do konca marca.

Knihy na výmenu by mali byť v dobrom stave. Môžete priniesť hneď niekoľko kníh a rovnako si ich aj niekoľko odniesť. Skrátka dáme knihám druhú šancu. Ak doma nenájdete žiadnu knihu, ale radi by ste si nejakú zobrali z našej knižnice, nie je problém. Knihy budú pre každého, či už niečo prinesiete alebo nie.

Sobotné čítanie rozprávok

V rámci mesiaca kníh si nákupno-zábavné centrum Bory Mall pripravilo aj niečo pre deti. Každú sobotu sa uskutoční čítanie rozprávok. Nebudú chýbať klasické príbehy, ktoré potešia nielen malých, ale aj tých veľkých. A čo tak trocha mágie? Deti zavedieme do miest plných tajomna a záhad. Atmosféru doladí Mallá knižnica na námestí pri Mondieu, práve pri nej sa uskutoční čítanie rozprávok.

Už túto sobotu 5.3. bude čítať rozprávku ,,Ako sa máš, Eliáš?“ priamo jej autor Peter Opet. Príbeh o strapatom chlapcovi, ktorého lákajú veľké činy, si vaše detičky nemôžu nechať ujsť. Okrem čítania bude aj kopec srandy. Postará sa o ňu šašo Borys.

Viac informácií o Mallej knižnici a čítaní rozprávok pre deti nájdete na www.borymall.sk


.
Toto je čítané

UGV Chargers: Popredný dodávateľ nabíjacích staníc pre elektromobily v Európe

Spoločnosť UGV Chargers je popredným európskym dodávateľom a výrobcom nabíjacích staníc pre…

3D filamenty 2023