Senickí policajti vyšetrujú okolnosti nehody, pri ktorej osobné auto nedalo prednosť prichádzajúcemu motocyklistovi.  K nehode došlo v nedeľu (27.3.) krátko pred obedom, v križovatke od obce Častkov.

Vodič Škody vychádzal na hlavnú cestu a pri odbočovaní nedal prednosť motocyklu. 57-ročný Seničan ihneď na auto zareagoval, prudko zabrzdil, dostal sa s motorkou Honda do šmyku a vzápätí sa šmýkal po vozovke. Motocykel skončil nakoniec v prednej časti auta Škody Felícia.

Na mieste ihneď zasahovali záchranári. Motorkár utrpel viaceré zranenia, podľa predbežnej správy by nemalo ísť o zranenia nad 6 týždňov liečby. Policajti alkohol u vodičov na mieste nezistili. Škoda na vozidlách, najmä na motocykle, bola odhadnutá na 1500 eur.

Záhorácke rádio 2024 01

Ďalšiu nehodu motocyklistu eviduje polícia zo soboty (26.3.) pri obci Plavecký Peter. Motocyklista nezvládol riadenie a skončil mimo cestu. Táto nehoda si našťastie nevyžiadala vážne zranenia.

Pamätajte, opatrnosť a bezpečnosť na cestách je základom všetkého. Sledujte situáciu na cestách, jazdu prispôsobte stavu vozovky a najmä sa na jazdu 100 % sústreďte.

O nehodách motocyklistov informuje Polícia SR na sociálnej sieti


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota