V II. lige Západ vycestovali basketbalisti MŠK BO Holíč na palubovku súpera do Trnavy, kde si zmerali sily s omladeným mužstvom domácich, ktoré malo pred stretnutím v kolónke prehier jednu prehru.

Holíčania koncentrovaným výkonom od úvodu dokazovali, že súpera nepodcenili a diktovali tempo a spôsob hry. Za stavu 4:5 dvadsaťjeden bodovou šnúrou odskočili domácim hráčom a štvrtinu dohrali s rozdielom dvadsiatich bodov. Úvod druhej štvrtiny sa podobal úvodu stretnutia, keď sa podarilo šnúrou šestnástich bodov odskočiť súperovi na rozdiel priepastných tridsiatich štyroch bodov.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

I keď domáci basketbalisti v druhom polčase pritvrdili hru v osobných súbojoch, hostia dominanciou pod oboma košmi a umnou hrou nepripustili obrat v skóre a uštedrili domácim druhú vysokú prehru v II. lige Západ. Ďakujem Mestu Holíč, všetkým sponzorom, mediálnym partnerom a fanúšikom za podporu!

MŠK BO Holíč odohrá svoje posledné domáce stretnutie v ročníku 2021 – 2022 v sobotu 9.4. o 15.00hod. so súperom z Bratislavy.

MBK AŠK Slávia Trnava – MŠK BO Holíč 55 : 84 (19:47)
Zostava a body Holíča: Hanusek 23, Barančík, Jaborník 25, Kubinec 6, Mlynek 14, Došek 5, Mihaliska, Pukančík 11.
Tréner: Ľ Marenčík
Asistent trénera: D Snopko


.

BM: Ustekana sobota