Policajti piateho bratislavského okresu objasnili trestnú činnosť mladej ženy z okresu Skalica, ktorá súvisela s predajom tovaru na internetových bazároch.

Ilustračné foto 123rf.com

V zmysle zabezpečenej dôkaznej situácie sa mala obvinená v období od mesiaca jún 2021 až do septembra 2021 dopustiť celkovo ôsmych skutkov, ktoré súviseli s predajom rôzneho tovaru prostredníctvom skupín na sociálnej sieti Facebook, ale aj iných bazárových portálov.

Poškodených oslovila s ponukou predaja rôzneho tovaru, ako napríklad detského odrážadla, detské rukávniky na plávanie, bicykel alebo detskej autosedačky a iného detského vybavenia. Následne zadala číslo bankového účtu na ktorý jej poškodení zaslali peniaze, a následne ponúkaný tovar neodoslala a prerušila komunikáciu.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Celková škoda ktorá bola týmto konaním spôsobená bola vyčíslená na 361,9 €.
Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V vzniesol obvinenie z pokračovacieho zločinu podvodu 23-ročnej Ivete H. z okresu Skalica.

V prípade preukázania viny pred súdom hrozí v zmysle zákona obvinenej za toto konanie trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov.

Záhorí.sk informoval policajný hovorca Michal Szeiff.


.
Toto je čítané

BSK: Dvanásty ročník súťaže Vráťme knihy do škôl spoznal víťazov

Dvanásty ročník celoslovenskej súťaže Vráťme knihy do škôl, zameranej na podporu čítania…

BM: Ustekana sobota