Vypočuj si prvú ochutnávku z chystaného projektu s názvom #nočnájazda.

Denny Veselý nezaspal na vavrínoch a po projekte #Jednoročnéobdobie a #Neviditeľná, na ktorom rozoberal tému domáceho násilia páchaného na ženách, prináša ďalší projekt. To si budú môcť vypočuť všetci jeho fanúšikovia už od 06.04.2022. Postupne budú nabiehať single a záver roka bude vonku skompletizovaný celý hudobný projekt.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Zaujímavosťou je, že projekt nemá určený presný počet skladieb, ktoré vyjdú. „Hudba je pre mňa živý proces, preto sa nechcem viazať na počty skladieb. Zatiaľ je projekt bez spoluprác, ale niečo sa už rysuje. Projekt #nočnájazda je pre mňa po predošlých projektoch viac uvoľnený, cítim sa, že som viac doma a môžem ukázať aj inú stránku mňa ako len muža, ktorého príbehy žien nie sú ľahostajné. Som presvedčený, že aj ľudia, keď si porovnajú staršie veci budú počuť značný rozdiel po textovej stránke, prejave a aj melódiách. No a preto #nočnájazda, lebo noc je plná prekvapení a to hlavne cez víkend. V druhej polke roka však odhalíme aj sociálny podtón projektu, nakoľko #nočnájazda má mnoho príbehov, o ktoré sa s ľuďmi chcem podeliť“. O produkcie sa postarali zahraniční producenti čo je Dennyho štandardom. Aj vďaka tomu je album naozaj rôznorodý. Od latina cez vysamplovaného Djanga až po poriadny westernový banger.

A práve k poslednému spomenutému tracku s názvom Rodeo natočil Denny Veselý aj klip, ktorý si môžete pozrieť nižšie. V ňom sa prechádza ulicami centra Bratislavy na koni. O tom, že natáčanie bola poriadna jazda, svedčí aj použitý traktor, či hádzanie do seba panákov so známym moderátorom Šajmom. Ako prebiehajú Vaše víkendy?

Stane sa z Rodea letný hit? Jííí-ha!


.
Toto je čítané

BSK opravuje most medzi Zohorom a Lábom

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zahajuje opravné práce na moste cez…

BM: Ustekana sobota