Klub aktívnych žien Vás srdečne pozýva na podujatie Ekofest, ktoré sa uskutoční v sobotu (23.4.) od 15:00 do 18:00 pred Kultúrnym domom Rohožník.

Pripravili sme program pre deti aj dospelých. Môžete sa tešiť na vystúpenie krasojazdkýň na bicykloch, ktoré účinkovali v 6.sérii televíznej show Československo má talent a škola Rytmika nám predvedie bubnovú show na záver, ktorej nás čaká spoločná bubnovačka pre deti a dospelých. Vystúpia aj detí zo Školského klubu Základnej školy Rohožník, Mažoretky z Lozorna a Základná umelecká škola Malacky.

Plocha draka Knihy.Zahori

Okrem toho si môžete vypočuť odborné prednášky, na ktorých sa budete môcť dozvedieť ako môžeme chrániť našu prírodu tak, aby tu zostala nepoškodená aj pre ďalšie generácie.

Pre teenagerov je pripravený kurz yoyovania. V čase od 15:00 do 18:00 vám Tomáš Bubák zo SLUŠNÝ TEAM ukáže pár svojich trikov. Yoya budú k dispozícii, ale môžete si priniesť aj svoje.

Nebudú chýbať ekodielničky pre deti a ekojarmok, kde si návštevníci budú môcť kúpiť kvalitné výrobky od regionálnych pestovateľov, výrobcov a remeselníkov.

O občerstvenie je postarané.

Pred kultúrnym domom v Rohožníku vytvoríme miesto s príjemnou hudbou, kde si budete môcť oddýchnuť, učiť sa, tvoriť a nechať sa unášať fantáziou.


.
Toto je čítané

Ochotníci z Gbiel sa odprezentujú na súťažnej prehliadke v Trnave

V Trnave sa od piatka do nedele (22. 4.) koná súťažná prehliadka…

BM: Ustekana sobota