Senickí policajti žiadajú občanov pri stotožnení muža, ktorý mal vystrájať minulý štvrtok (21.4.) poobede pri Kunovskej priehrade, neďaleko Senice. Informujú o tom na sociálnej sieti.

Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin výtržníctva. Ak ste boli svedkami sexuálneho exhibicionizmu v tento deň, alebo ste si všimli podobné správanie aj v ostatné dni, všetky informácie pomôžu polícii pri objasnení prípadu, stotožnení muža a v ukončení jeho aktivít na verejnosti.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Informácie môžete poskytnúť osobne na obvodnom oddelení, zavolať na číslo 158 alebo napísať správu na Facebook Polícia SR – Trnavský kraj.

Polícia upozorňuje, že hrubej neslušnosti alebo výtržnosti, teda trestného činu výtržníctva, sa v danom prípade dopustí ten, ak verejne alebo na mieste verejnosti prístupnom vyvoláva verejné pohoršenie vykonávaním pohlavného styku alebo vykonávaním sexuálneho exhibicionizmu alebo iných patologických sexuálnych praktík. Ide o konanie v rozpore s etikou a morálkou. Každý prípad polícia posudzuje individuálne.

V prípade spáchania trestného činu, zákon stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody až na 3 roky.


.

BM: Kralici