Slovensko už má zopár superstáristov a Tvoja, bratová, susedová či známeho kapela je stále odparkovaná v garáži a čaká na šancu sa zviditeľniť? V tom prípade je tu už 7.ročník celoslovenského festivalu mladých kapiel s medzinárodnou účasťou – Makez Star Weekend 2011!

Predtým, ako to mladá kapela odpáli pred rozvášneným festivalovým publikom na Rudave, je potrebné, aby sa kapela prihlásila do 29.apríla 2011 prostredníctvom online formulára na www.rudava.sk. Festival dáva príležitosť mladým kapelám sa zviditeľniť, zúčastniť sa letného festivalu, konfrontáciu so známymi kapelami a načerpanie ďalšej motivácie robiť hudbu na kvalitnej úrovni. Filozofia festivalu Makez Star Weekend spočíva v spoločnom úsilí mladých kapiel: “spropaguješ festival + prinesieš na festival 30 fanúšikov = vystúpiš na festivale”. A možno hneď aj pred takým headlinerom ako Polemic, Hex, Hudba z Marsu, Vypsaná Fixa, Divokej Bill či Horkýže Slíže.

Súťaž je dvojkolová, fanúšikovia a odborná porota na základe prezentácie na www.rudava.sk a www.makezstar.sk v období od 1.mája do 15.júna vyberú na Rudavu do finále 16 najlepších kapiel. Finálové kapely vystúpia so svojim živým 45 minútovým koncertom na hlavnom festivalovom pódiu. Tento originálny festival mladých kapiel sa uskutoční počas posledného júlového víkendu 29.-31.júla 2011 v znovuotvorenom Autocampingu Rudava pri Malých Levároch (dejisko známeho hudobno-športového festivalu Summerbeach Rudava). Makez Star Weekend 2011 bude spestrený aj bohatým sprievodným program (rôzne súťaže, atrakcie či hudobné párty).

Autocamping Rudava ponúka dostatočnú ubytovaciu kapacitu v bungalovoch, stanovom hoteli a apartmánoch, ako aj v samostatných stanoch a prívesoch. Medzi dominanty rekreačného strediska Rudava patrí aj veľkoplošné štrkové jazero s pieskovými plážami, obklopenými borovicovým lesom. Trojdňovú permanentku (6 EUR) na tento výnimočný víkend plný talentov v pôsobivom letnom prostredí si môžete zakúpiť už od 15.apríla 2011 prostredníctvom predajných miest siete Eventim.sk.

PR Rudava


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota