Rozmanitý svet elektromobility nám prináša nespočetne veľa možností. Elektrické autá dnes už stretávame pomaly na každom rohu. Nielenže majú niekoľko výhod, pritiahnu nejeden pohľad. Príďte sa pozrieť na 3. ročník najväčšej výstavy elektromobilov na Slovensku do nákupno-zábavného centra Bory Mall. Spoznajte elektrické vozidlá priamo na vlastnej koži.

Ako sa hovorí, doba ide dopredu. Výnimkou tak nie sú ani technológie, ktoré sa každým dňom vyvíjajú. V súčasnosti si viac uvedomujeme dopad na našu planétu a neustále vymýšľame niečo nové. Snažíme sa našich pomocníkov pretvoriť k lepšiemu. Súčasťou toho sú aj autá, motorky či dokonca kolobežky. Vysoké náklady nás nútia do iných alternatív.

Objavte svet elektromobility

Benefitov elektrických áut je naozaj veľa, prispievajú k zlepšeniu kvality ovzdušia, vyžadujú si menej údržby a sú tiché. Predpovede dokonca hovoria, že za pár rokov bude na cestách až tretina elektrických áut. Vyhliadnite si preto na Salóne Elektromobilov to vaše. A čo ak by sme vám všetky dostupné modely ukázali na jednom mieste? V nákupnom centre Bory Mall si od piatka 20. až do nedele 22. mája môžete pozrieť desiatky elektrických vozidiel, plug-in hybridov a hybridov. Milovníkov dvoch kolies potešíme aj výstavou elektrických motocyklov.

Priamo za volantom

Počas podujatia sa budete môcť posadiť do svojho vysnívaného auta a vyskúšať si jazdu úplne zadarmo. Priamo na parkovisku pred Bory Mall a so všetkým, čo k tomu patrí. Odborníci vám radi vysvetlia všetko, čo vás zaujíma.

Ponuka dostupných modelov sa neustále rozširuje a vďaka vývoju sa zlepšujú aj ich parametre. Narastá dojazd, klesá čas strávený na nabíjacích staniciach a všetky vylepšenia robia elektrické autá rok čo rok atraktívnejšími. Zastúpenie na Salóne Elektromobilov tak bude mať niekoľko značiek: Mercedes-EQ Jaguar Land Rover, KIA, ŠKODA, Peugeot, Opel, DS Automobiles, Citroën, Hyundai, Tesla, Suzuki, Audi, BMW, Volvo.

Veľké stretnutie majiteľov

Nielenže sa pokocháte nádhernými autami, vypočuť si budeme môcť rôzne prednášky od odborníkov a zapojiť sa do diskusie. Piatkové a sobotné popoludnia budú vyhradené témam elektromobility, obnoviteľných zdrojov elektrickej energie a udržateľnej ekonomiky.

Veľký úspech zožalo po minulé roky aj stretnutie majiteľov elektromobilov. Minulý rok parkovisko pred Bory Mall zdobilo až vyše 40 vozidiel na elektrický pohon. Tento rok tomu nebude inak. V sobotu 21. mája od 9:30 do 12:00 odhadujeme návštevu až vyše 100 elektrických áut. Či ste hrdým vlastníkom takéhoto štvornohého miláčika alebo iba obdivovateľom, tešíme sa na vás!

Program podujatia si môžete pozrieť TU.


.