Už nie iba v Trnave a okolí, ale aj na Záhorí. Trnavské rádio v týchto dňoch spustilo frekvenciu 106,0 MHz v Holíči.

Rozšírilo tak pokrytie o výraznú časť územia Trnavského kraja. Frekvencia v Holíči pokrýva signálom tiež Skalicu, okolité obce, no napríklad aj Hodonín či Mikulčice.

Tankujte na účet Trnavského rádia

Poslucháči na starých i nových frekvenciách majú možnosť získať tankovacie karty v hodnote 25 eur, a to každý pracovný deň okrem pondelka.

Stačí počúvať, zachytiť súťažnú skladbu, ktorú moderátori prezradia vždy ráno medzi 8.30 a 9. hodinou a poslať sms v tvare RADIO na číslo 6661.

Nie je potrebné žiadne heslo. Jednoducho ste v hre za počúvanie Trnavského rádia, a čo i len za jednu sms.

Pri súčasných cenách pohonných hmôt je to určite dobrá príležitosť, ako sa odviezť na účet Trnavského rádia.

Zelená pre literatúru, Zlaté stuhy v živom vysielaní

Nové frekvencie prichádzajú s extra programom. Trnavské rádio pripravilo špeciálne vysielanie. Najbližšie to bude Literárny majáles v sobotu 21. mája v spolupráci s trnavským kultúrnym centrom Malý Berlín. Od 12. hodiny bude štúdio plné súčasných autorov, s ktorými sa poslucháči na celé popoludnie ponoria do sveta kníh – a navyše budú mať možnosť vyhrať nákupné poukážky do kníhkupectva Martinus.

Trnavské rádio začiatkom júna zamieri so svojim štúdiom aj do Piešťan. Vysielať bude z podujatia Piešťanské Zlaté stuhy, ktoré je synonymom starodávnej elegancie a je jedným z najväčších v rámci piešťanského kultúrneho leta.

Pre tento rok to nebude jediné vysielanie zo zaujímavých miest či podujatí nášho kraja. Filozofiou Trnavského rádia je ukázať, ako pestrý je Trnavský kraj – od Záhoria po Dunajské luhy.

Regionálny obsah aj v podcastoch

Pre všetkých, ktorí chcú počuť správy zo „svojej ulice“, prináša Trnavské rádio týždňový výber 5 dobrých správ z regiónu, ktoré vám možno ušli. To najzaujímavejšie z rádia sa cez víkend objaví aj  v obľúbených podcastových aplikáciách. Podcast Trnavského rádia pravidelne ponúka to najlepšie z vysielania, ale aj pohľad na zaujímavé historické témy z regiónu s kunsthistoričkou Emíliou Valachovičovou. Tento týždeň prekonal okrúhle číslo 200 publikovaných podcastov.

Rádio môžete popri počúvaní na 106,0 MHz počúvať aj cez stream na www.trnavskeradio.sk a sledovať na sociálnych sieťach Facebook či Instagram.


.