V utorok (7.6.) došlo krátko pred 19.00h v Malackách k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel. Podľa doterajších informácií malo na Záhoráckej ulici v smere na Veľké Leváre dôjsť k zrážke dvoch vozidiel, ktoré po cca. 100 m od zrážky zastavili pri krajnici.

ilustračné foto

Vodiči po vystúpení z vozidiel sa mali začať verbálne napádať, následne malo dôjsť k ich fyzickému konfliktu. Po ňom zostal jeden z vodičov na mieste, a druhý nastúpil do svojho vozidla zn. BMW a z miesta odišiel.

Na miesto bola vyslaná hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky, ktorá na základe zistených skutočností vozidlo spozorovala zaparkované pred jedným domov v obci Závod. Na mieste sa policajti skontaktovali s vodičom, ktorý daný incident potvrdil a priznal sa že bol jeden z jeho účastníkov.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Z dôvodu podozrenia v viacerých protiprávnych skutkov bol muž obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. Vyvodením trestno právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe ako aj vyšetrovaním presných okolností tohto incidentu sa v súčasnosti zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách.

Záhorí.sk informoval policajný hovorca Michal Szeiff


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM: Ustekana sobota