Toto leto môžete nechať auto zaparkované doma a zažiť rodinné dobrodružstvo inak. Vydajte sa každú prázdninovú sobotu na neobyčajnú jazdu historickým vlakom s príbehom a staňte sa súčasťou hry, ktorá vtiahne malých aj veľkých cestujúcich.

Neobyčajný celodenný výlet
Nastúpte do Výletného vlaku Mária Terézia, ktorý vás prevezie do histórie. Stretnite sa s fascinujúcimi príbehmi Márie Terézie na ceste z Bratislavy do Holíča. Spoznajte známe mestá úplne novým spôsobom.

Spolu s rodinou budete jeden tím pri hraní dobrodružnej hry, ktorá zabaví nielen deti, ale aj dospelých. Pri nastúpení do vlaku dostanete cestovateľský denník, ktorý vás bude sprevádzať celý deň. Vychutnajte si spoločný výlet a o nič sa nemusíte starať.

Záhorácke rádio 2024 01

V cene lístka na Výletný vlak Mária Terézia je nielen jazda historickým vlakom s divadelným príbehom, ale aj celodenný program s garantovanými vstupmi a dopravou medzi jednotlivými atrakciami.

Už samotná cesta historickou mašinkou je zážitkom, o to viac, keď do vlaku pristúpia herci z Divadla Jána Palárika v Trnave v historických kostýmoch. Tešiť sa môžete nielen na známe tváre a fantastické výkony. Stanete sa súčasťou divadelného predstavenia, ktoré sa bude odohrávať počas jazdy priamo vo vlaku. A ktovie, možno budete mať šťastie a prisadne si k vám samotná Mária Terézia, ktorá vám pomôže odpovedať na otázky a vylúštiť záhadu. Mysleli ste si, že o panovníčke viete všetko? Príďte a presvedčte sa, že dejepis nemusí byť nuda.

Prvá jazda parným vlakom

Prvá jazda Výletného vlaku Mária Terézia bude špeciálna. František Lotrinský Holíč často a rád navštevoval. Čo si však o jeho výletoch myslela pani manželka? Nasadnite do parného vlaku „Mazutka“ a vychutnajte si jazdu historickou mašinkou s divadelným príbehom. V spoločnosti hercov z Divadla Jána Palárika v Trnave sa stanete súčasťou neobyčajnej cesty v čase a prostredníctvom cestovateľského denníka rozlúštite záhadu.

Motorákom s Máriou Teréziou do Holíča


.
Toto je čítané

V malackom kine odznejú piesne The Beatles

V rámci 59. ročníka Malackej hudobnej jari vystúpi v utorok 23. apríla…

BM: Ustekana sobota