Všimli ste si to aj vy? Trend 90-tych rokov je späť. Sandále na platforme patria medzi hit leta 2022, a preto by ani vo vašom topánkovníku nemali chýbať. Ako však tento retro kúsok kombinovať a aké sandále na platforme zvoliť? Poradíme vám.

Univerzálne sandále na platforme

Výhodou nízkych žien je to, že si kedykoľvek môžu predĺžiť svoju postavu, a to topánkami na platforme. Napriek tomu, že mnohokrát ide o robustné topánky, ktoré sú zväčša len dizajnové, v súčasnosti nájdete na trhu aj veľmi pohodlné sandále na platforme. Existuje viacero druhov, avšak vo všeobecnosti patria takéto sandále za veľmi univerzálny kúsok. Môžete ich pokojne kombinovať k sukniam, šatám, ale aj k džínsom. Sandále si taktiež môžete zakúpiť v akejkoľvek veľkosti, a to na nižšej, ale aj vyššej platforme. Veľkým trendom tohto leta je práve tá vyššia platforma, ktorá sa objavuje aj na rôznych značkových teniskách.

Sandále na platforme na každý deň

Pokiaľ hovoríme o pohodlnosti, sandále na platforme môžete nosiť aj na bežný deň a každý deň. V širokej ponuke na CCC nájdete rôzne štýly a dizajny sandálov na platforme. Na každý deň sa tak budú hodiť skôr tie v neutrálnych a nevýrazných farbách, aby ste ich mohli kombinovať ku každému letnému outfitu. Veľmi obľúbené sú napríklad hnedé sandále alebo klasické biele a čierne sandále na platforme. Zaujímavé a trendy sú taktiež sandále na viazanie, pracku, prípadne tie, ktoré sú ozdobené rôznymi kovovými prvkami alebo so vzormi. Vyskúšať tiež môžete klinové sandále.

Športové sandále na platforme

Ani tie ženy, ktoré preferujú svoj športovejší typ oblečenia nebudú o sandále na platforme ukrátené. Keďže v móde sa fantázii medze nekladú, nájdete aj športové sandále na platforme, ktoré sú buď rovné alebo pod pätou vyvýšené. Práve takýto typ sandálov môžete kombinovať k šortkám, rifliam, ale aj rifľovým sukniam či legínam. Opäť ide o veľmi vzdušnú a pohodlnú obuv vhodnú práve na vysoké letné teploty. Odporúčame sa však neinšpirovať našimi susedmi a nosiť skôr tieto sandále naboso.

Slávnostné sandále na platforme

Ženy často volia na rôzne slávnostné príležitosti, ako napríklad na svadby, stužkové či promócie, práve lodičky či klasické spoločenské sandále. Avšak práve toto leto sú veľkým trendom sandále na podpätku či sandále na vyššej platforme. Nejde o bežné sandále na každý deň, ale o slávnostné, ktoré sú často v metalických farbách. Aj napriek ich výške sú pohodlné aj na tancovanie. Je však dobré mať s takými topánkami už vopred nejaké skúsenosti. Sú ľahko kombinovateľné so šatami mini dĺžky, prípadne šatami po kolená. Tým ženskú postavu predĺžia a opticky súžia. Neodporúča sa ich kombinovať s úzkymi šatami, pretože by mohli pôsobiť veľmi mohutne. Rovnako veľmi dlhé šaty môžete vďaka týmto sandálom jednoducho skrátiť.

Sandále na platforme na leto 2022

Napriek tomu, že ide o hit leta 2022, nemusíte sa obávať, že sandále na platforme nebudú trendy aj na ďalší rok. Pokiaľ si zakúpite kvalitné sandále vyrobené z pravej kože, určite vám vydržia nielen jednu sezónu. V CCC nájdete širokú ponuku sandálov na platforme na bežný deň či na rôzne slávnostné príležitosti. Výhodou je, že si ich viete zakúpiť priamo v predajni či v online e-shope. Pri výbere tej správnej veľkosti použite vždy tabuľku veľkostí.


.

BM: Ustekana sobota