Spojme sa pre dobrú vec. Buďte aj Vy súčasťou pomoci pre 11 ročného Samka, ktorý okrem ineho, trpí DMO spastická kvadruparéza, zhoršeným zrakom a epilepsia.

Samko nutne potrebuje nový špeciálne upravený vozík, ktorý si žiaľ rodičia finančne nemôžu dovoliť.

Preto sme sa pre Samka rozhodli 03.09.2022 usporiadať celodenné charitatívne podujatie, v priestoroch Františkánskej záhrady v Skalici, ktorého cieľom bude vyzbierať peniaze pre kúpu nového vozíka.

Počas celodenného podujatia Vás bude sprevádzať nová moderátorská hviezda Stanka Klčová. Môžete sa tešiť na bohatý zábavný program pre malých aj veľkých. Zábavnú Disko Show Vám pripraví dvojica Tárajko a Popletajka, do krajiny rozprávok Vás zoberie Víla Veseluška a svetom snov Vás prevedie Sníček Hugo. Porozumieť životu dravých vtákov Vás naučí Sokoliarstvo Červený Rybník, vyjašiť sa môžete na skákacích hradoch a páni si zatiaľ môžu nechať urobiť nový účes od profesionálneho Barbera. A ak budete pozorní, strernúť môžete množstvo známych tvári a celebrít. Hladu sa nebojte, pretože máme pre Vás pripravené stánky s výborným jedlom a pitím.

Večer zakončíme prestížnou módnou prehliadkou, ktorou Nás bude sprevádzať jedinečná moderátorka Karin Haydu. Tešiť sa môžete na modely niekoľkých návrhárov a so svojim spevom vystúpi Slovenská speváčka Marcela Molnárová. Tejto fashion show sa zúčastní niekoľko novinárov aj známych osobností.

Počas celého dňa môžete dobrovoľne prispieť na pomoc pre Samka, večer sa uskutoční tombola a čaká Nás aj dražba šiat. Všetky tieto vyzbierané financie budú večer odovzdané priamo rodičom Samka.

Celý tím Prestige Fashion Event & Charity sa teší na každého z Vás, krorí prídete toto podujatie podporiť a užiť si spolu s Nami a Samkom krásny deň. Ďakujeme.


.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

Lakovanie a Pieskovanie