Počas posledného prázdninového víkendu 27. a 28. augusta si vychutnáme zahraničnú i domácu vojenskú leteckú techniku, vynikajúcu skupinovú či sólo akrobaciu a svoju techniku predstavia aj Ozbrojené sily Slovenskej republiky.

foto siaf.sk

Pozvanie na najväčšiu leteckú udalosť roka už prijali sólisti a skupiny z Veľkej Británie, Turecka, Maďarska i Česka. Medzi nimi napríklad RAF Falcons Parachute Display Team, Flying Bulls Aerobatic Team či Turkish Stars. Nebude chýbať ani akrobatická stálica Zoltán Veres. Praví milovníci lietania sa môžu tešiť na ukážku moderného podzvukového lietadla L-39NG od českého výrobcu Aero Vodochody na zemi aj vo vzduchu. 

Macek Knihy.Zahori

V predvečer podujatia sa už tradične dozvieme mená osobností, ktoré získajú prestížne ocenenia v ankete Zlaté krídla, Národná cena letectva SR. Počas dvoch nabitých dní sa navyše nebudú nudiť ani rodiny s deťmi. Pripravený je bohatý sprievodný program pre všetkých návštevníkov.

Nezabudnite sledovať web www.siaf.sk, FB Medzinárodné letecké dni SIAF či profil na Instagrame, kde budú postupne pribúdať všetky dôležité informácie. 


.
Toto je čítané

Muzikál Rebelové v Zohore

Tento rok sa členovia DS Šáchor rozhodli uskutočniť nový projekt a doplniť…

BM: Ustekana sobota