V sobotu 20. augusta spojíme šport a kultúru na turnaji  zo série Detskej Záhoráckej tenisovej tour 2022.

TC Senica – deti spolu – kategorie RED a ORANGE

Pozývame fanúšikov tenisu a verejnosť na turnaj zo série DZTT 2022, ktorý sa uskutoční na kurtoch tenisového klubu TC Moravský sv. Ján.

Detská Záhorácka Tenisová Tour je projekt organizovaný v štyroch kluboch v regióne Záhorie. Hlavný organizátor je tenisový klub TC Moravský sv. Ján. Cieľom série športových podujatí je doplniť kalendár turnajov.

Turnajové turné odštartovalo 11. júna na kurtoch TC Senica, kde sa v jeden deň odohrali všetky kategórie. Hlavného pavúka kategórie GREEN ovládol Jakub Krahulec, kde ho vo finále potrápila Emma Bolebruchová.

Ostatné výsledky kategórii ORANGE a RED sa dajú pozrieť na odkaze stránky nižšie.

Deti a mládež od 5 do 10 rokov majú možnosť sa zúčastňovať pravidelne celé leto našich turnajov a naberať herné skúsenosti, konfrontovať svoje tenisové zručnosti s hráčmi z rôznych klubov v regióne.

Na turnaj sa prihlasuje on-line na stránke: www.tennismotion.sk

Turné pokračovalo na pôde tenisového klubu TC MERY Holíč. 23. júla bojovali o body do rebríčka mladšie kategórie spolu. 24. júla sa hrala kategória GREEN samostatne.  V auguste 20. v sobotu môžete zažiť skvelú atmosféru turnajov zo série DZTT na kurtoch TC Moravský sv. Ján., kde sme rozdelili tenisové podujatie do dvoch dní ako v Holíči.

Ak teda nebudete mať dosť tenisu v sobotu, môžete prísť aj 21. augusta v nedeľu. Turnaj silnej kategórie ORANGE si vyslúžil špeciálny hrací deň.

Po turnaji v sobotu máme nachystaný aj kultúrny program. Pri špeciálnej príležitosti vyhodnotenia sezóny súťaže družstiev v klube TC Moravský sv. Ján.

Na počúvanie a do tanca po turnaji zahrá cover kapela IN-Formácia, ktorá nás očarila na prvé počutie na skúške.

Frontman kapely je v tomto prípade neoddeliteľná dvojica, Rado a Dea. Funguje im neskutočne chémia a vedia urobiť pohodovú atmosféru na lusknutie prsta.

Môžete sa tešiť na časom overené hity Oasis-Wonderwall alebo Red Hot Chili Peppers – Otherside. Radko s Deou majú široký repertoár. Zvládnu country, folk, prípadne na vyžiadanie aj Elán. Pre zaľúbencov vedia pridať nejakú pomalšiu pesničku. Čo mi u nich zaimponovalo je, že im verím každé slovo bez ohľadu na to čo práve hrajú.

Účasť prisľúbil aj špeciálny hosť. Absolútne neznámy, no verím, že o to viac dokáže prekvapiť.

Srdečne Vás pozývame v mene tenisového klubu TC Moravský sv. Ján. V našom športovom areáli bude pripravené skvelé zázemie a chystáme aj tanečný parket.

Po kapele pokračuje DJ set, ktorý bude baviť publikum až do polnoci.

Vstup voľný

Sprievodný program a viac info: FB Tenis Jany

Projekt je realizovaný s finančnou podporou Trnavského samosprávneho kraja.
Hlavní partneri: TTSK, TennisMotion, TK77 Skalica, TK Senica, TC MERY Holíč, Merci Group, Vadual a.s.

Mediálny partner: Záhorí.sk – správy z Vašej ulice

Jakub Knotek


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM Salon EV