Prinášame futbalové výsledky uplynulej nedele. Komentáre budú v priebehu dňa uverejnené.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Skalica A 5:7
Naši sa nezľakli favorita a hoci prvú polku o štyri góly prehrali, v druhej boli lepší. Žiaľ na výhru to nestačilo.

Mladší žiaci: Hlohovec – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 6:1
Chlapci bojovali, o lepší výsledok sa pripravili nepremieňaním šancí.

Starší žiaci: Hlohovec – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:1
Prvá jarná strata bodov. Naši boli celý zápas ospalí, nevedeli sa dostať do tempa a tréner po zápase vyhlásil že by ich nezobudil ani Murinho. Asi sa už chystali na šibačku.

Muži: Jacovce – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:0
Naši nezopakovali výborný výkon proti Smoleniciam. Súpera podvedome podcenili a ten ich za to potrestal. Ešte do 70. minúty bolo 0:0, ale šance sme trestuhodne zahodili a tak domáci dva krát skórovali a poskočili zo zostupovej pozície. A tak jediným mužstvom Slavoja ktoré cez víkend vyhralo boli starí páni, ktorí si poradili s dorastom.

Program
Žiaci v sobotu o 10.00 hostia Nemšovú
Muži a dorast v nedeľu o 14.00 a 16.30 hostia Kúty
Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – Koválov 4:1

Muži: FC Sekule – Koválov 1:3
g. Sekúl: Vladimír Hujsa


Muži: Kúty – Veľké Kostoľany 0:1

Muži: Kostolište – Závod 0:1 (0:1)
gól: Andrla
Zostava: Vašek – Košický st., Kováč, Brenkus, Košický ml. – Drahoš, Uhrinec (Chvátal), Procháska Ján, Blecha R., Andrla (Procháska Jozef) – Šíp (Blecha M.)

Zo začiatku sa hral vyrovnaný futbal. V 14. minúte tvrdo vystrelil Šíp, brankár stačil len strelu vyraziť a osamotený Andrla doklepával už do opustenej brány domácich. Andrla mohol skórovať ešte raz, ale keď sa už rútil sám na brankára, tak sa mu v poslednom okamihu zaplietla lopta medzi nohami a domáci obrancovia odvrátili nebezpečenstvo. Domáci mohli vyrovnať po individuálnej akcií útočníka, ale Vašek predviedol svoje kvality. Ku koncu polčasu Kostolište prebralo iniciatívu, ale gólového zápisu sa nedočkali.
V druhom polčase mali domáci 100% príležitosť, ktorá ostala nevyužitá. S blížiacim sa koncom domácim dochádzali sily a prišli naše príležitosti. Najskôr Procháska Jozef nepremenil zamostatný nájazd na domáceho brankára, keď zazvonilo len brvno. Obrovskú príležitosť nepremenil Drahoš a následne tak isto pochodil aj Uhrinec. Víťazstvo sme si už nenechali zobrať. Treba pochváliť striedajúcich hráčov, ktorí po nástupe na ihrisko priniesli veľké oživenie.
Najlepší hráč zápasu bol Kováč, ktorý sa vrátil po zranení.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.

BM: Ustekana sobota