Fest Maringota – unikátny hudobný festival v bývalom pieskovcovom lome sa koná tento rok už po desiaty raz.

Tentokrát v znamení návratu po dvojročnej prestávke s hustým jednodňovým programom. Dramaturgia festivalu pozostáva z mixu hudobných žánrov reprezentovaných najmä mladými slovenskými a českými umelcami. Tento rok sa predstavia Lash & Grey, Tusté baletky, HRTL, Jimmz Pé, God and Eve, Lebanon a ďalší.

Okrem hudby čaká na návśtevníkov taktiež tradičná skalická koštúfka vína sprevádzaná ľudovou hudbou Zlatnica a krátke divadelné predstavenie.

  • Nebude chýbať ani street food a epické videoprojekcie premietané live priamo na pieskovcovú stenu.

LINE-UP 2022
16:00 ĽH Zlatnica (art stage)
17:00 Matej Vrbňák(art stage)
18:00 Stopové prvky asfaltu
19:00 Jurkozvierky (art stage)
20:00 God and Eve
21:00 Lash & Grey (art stage)
22:00 Tusté Baletky
23:00 HRTL (art stage)
00:00 Lebanon
1:00 Lokálne prekvapenie (art stage)
1:45 Jimmy Pé
3:00 Matwe a Peal

Areál bude otvorený od 14:00 a lístky si budete môcť zakúpiť pri vstupe 20 eur na osobu, deti do 15 rokov a ľudia s preukazom ZŤP zadarmo. Ak sa rozhodnete odísť skorej do 19:00 môžete pri vstupe odovzdať náramok a polovicu vstupného vám vrátime.
Plocha draka Knihy.Zahori
  • Názov Fest Maringota je odvodený od prostredia v ktorom sa odohráva.

Bývalý pieskovcový lom prešiel rekultiváciou a vznikol priestor výnimočný svojou dispozíciou a atmosférou. Lokalita tohto areálu je zasadená do srdca skalickej vinohradníckej oblasti na úpätí najvyššieho kopca regiónu Vintoperku. Výnimočnosť tejto lokality umocňuje všadeprítomná zeleň, majestátnosť lomu a za jasného počasia nekonečný výhľad na okolitú krajinu.

Festival získava stále väčšiu obľubu nielen u lokálnych návštevníkov. Pozitívne ohlasy od ľudí motivujú organizátorov k neustálemu zlepšovaniu kvality festivalu a tým aj silnejšiemu zážitku z prostredia a jedinečnej atmosféry.


.
Toto je čítané

Festival Fest Zdravo v Jánoch prinesie sériu prednášok a rozhovorov o zdravom životnom štýle

Festival zdravého životného štýlu Fest Zdravo v Malom parku pri zdravotnom stredisku…

BM: Ustekana sobota