V dňoch 26. – 28. augusta Jablonica bohatým kultúrnym programom oslávi 760. výročie prvej písomnej zmienky o obci. Okrem iného sú pripravené hudobné a tanečné vystúpenia a atrakcie pre deti.

Každý z návštevníkov, od tých najmenších až po seniorov, si počas víkendu môže nájsť to svoje. Začíname už v piatok podvečer vernisážou výstavy a prezentáciou jablonických umelcov spolu s fotovýstavou. Piatkový program vyvrcholí úchvatným vystúpením umeleckého súboru Čarovné ostrohy.

Plocha draka Knihy.Zahori

V sobotu nás čaká multižánrový festival na zelenej ploche od doobedia až do polnoci, od ľudovej hudby, folku, country, pop, funky až po disco. Všetci účinkujúci na čele s Adamom Ďuricom sa tešia na skvelú atmosféru, ktorú spolu vytvoríme. Na svoje si prídu aj deti, na ktoré čaká divadielko, Spiderman so skutočným Transformerom, nafukovačky a maľovanie na tvár.

Oslavy zakončíme slávnostne v nedeľu krojovaným sprievodom od KD a sv. omšou v kostole. Veríme, že sa naša obec spojí, cestu si nájdu aj cezpoľní hostia a spoločne si užijeme skvelý predĺžený víkend plný zábavy. Tešíme sa na Vás.

Záhorí.sk informoval Martin Štvrtecký


.
Toto je čítané

Festival Fest Zdravo v Jánoch prinesie sériu prednášok a rozhovorov o zdravom životnom štýle

Festival zdravého životného štýlu Fest Zdravo v Malom parku pri zdravotnom stredisku…

BM: Ustekana sobota