Nákupno-zábavné centrum Bory Mall odpáli jeseň tradičným Motosalónom. Už 23. až 25. septembra sa nákupná pasáž premení na miesto plné noviniek zo sveta motorizmu. Nenechajte si ujsť originálnu výstavu, na ktorej si možno aj vy vyberiete vysnívané auto. V poradí 6. ročník prinesie so sebou hneď niekoľko prekvapení.

Nenájde sa osoba, ktorá by nemala rada autá. Nehovoriac o tých nablýskaných, ktoré ešte voňajú novotou. Práve také si môžete okúsiť na Motosalóne v Bory Mall. Počas víkendu sa predstaví vyše 60 áut či motoriek. Nissan, Ford, Hyundai, Citroën, Opel, Peugeot, BMW, Audi, Dacia, Renault, Suzuki, Mercedes, Kia, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Volvo, Jaguar, Land Rover, Mustang, KTM, Yamaha, Ferrari, to všetko vás čaká na Motosalóne v Bory Mall.

Veľa noviniek na jednom mieste

Zlatým klincom akcie bude predstavenie noviniek značiek Opel Astra, DS4, DS9, Volvo, Citroën, Nissan Townstar, X-Trail, Ariya či horúca novinka Alfa Romeo Tonale. Spracovanie nového Peugeot 308 vás učaruje. Je to prvý model, ktorý je označený novým znakom Peugeot. Furkamotors predstavia motorky, expozícia značky BMW Motorrad bude zase zameraná na prezentáciu populárneho modelu rady GS a najnovších modelov R18 heritage. Pozornosti neuniknú ani karavany od Townout. Súčasťou budú vystavené športové modely áut. Garantujeme, že tie potešia nielen malých, ale aj veľkých.

Počas Motosalónu budú k dispozícii testovacie jazdy niektorých vozidiel. Využite šancu vyskúšať si ich na vlastnej koži. Ak zvažujete kúpu nového auta, máte jedinečnú príležitosť dozvedieť sa o tom vašom vysnívanom čo najviac. Predajcovia budú k dispozícii po celý čas a s výberom vám radi poradia.

Retro záchranárske vozidlá

Sobota bude na Motosalóne plná prekvapení. Tá bude totiž patriť všetkým záchranárskym zložkám. Predstavia sa retro požiarne autá, ktoré si môžu návštevníci pozrieť zblízka a netreba zabudnúť na fotografiu na pamiatku. Počas výstavy sa o týchto autá aj niečo dozviete, hasiči vám dokonca ukážu ochranné obleky a pomôcky, ktoré používajú pri práci.

Nebude chýbať sanitka či dispečerské auto so všetkými svetielkami. Pamätáte si ešte na staré sanitky, ktoré teraz môžete vidieť už iba vo filmoch? Zaspomínajte si na túto dobu s typickou žltou sanitkou a ukážte deťom, ako vyzeral svet predtým.

Čo by to bola za výstava bez policajných áut. Aj v tomto prípade bude čo obdivovať. Dorazia historické policajné autá ako Volga combi 2402, Tatra 613, tradičná Škoda favorit s nápisom VB a bielo-modrá Lada 2101.

Zapíšte si do diára Motosalón v Bory Mall 23. až 25. septembra. Tešíme sa na vás, bude to opäť veľké! Viac o Motosalóne sa dozviete na www.borymall.sk


.

BM: Ustekana sobota