V sobotu (10.9.) sa na nádvorí Pálffyovského kaštieľa v Malackách uskutoční 4.ročník multižánrového festivalu alternatívnej hudby Malarock.

Príde legendami opradený Samčo Brat Dážďoviek s popmusic pre mačky, s ktorou vytvára akúsi šedú zónu medzi koncertom, divadlom, performance a slampoetry. Nikdy nevieš, ako to dopadne, a to je na tom to pekné!

Mladá bratislavská banda Haďaci hrá experimentálny avantgard-punk-rap a známa je už len tým, že existuje. Neznámy kritik o nich raz povedal: „Ak prídem domov z roboty a toto si pustím, rovno sa zabijem.”

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Hudobné teleso z Plzne Blue Chesterfield Band vzniklo pôvodne ako sólo projekt mladého multiinštrumentalistu Davida Jirku. Kapela predstaví nový album Mystic Lipstick, ktorý pláva na vlnách neo-folku a dark country s prvkami psychedelického rocku.

Stoner-rocková divočina AcidRow z Prahy prinesie prenikavé mužské vokály, ostré gitarové rify a neskrotnú energiu.

Malarock prinesie aj bohatý sprievodný program: premietanie krátkych animovaných filmov z prestížneho festivalu Fest Anča, prednášku Jana Ostrolúckeho z inštitútu Teach for Slovakia, workshop chodenia po slackline či tradičné prehliadky kaštieľa.

Na mieste bude aj čapované pivko a limonády a o chutné pokrmy sa postará obľúbený malacký gastro-mág Vegoš.


.
Toto je čítané

Letnú sezónu otvorí podujatie Vivat Holíč

Podujatie Vivat Holíč sa uskutoční 20. apríla na Holíčskom zámku a prinesie…

BM: Ustekana sobota