Len čo sa leto a horúce dni pominú, je čas začať hľadať teplé oblečenie, ktoré sa postará o Váš tepelný komfort hneď, ako sa ochladí. Pánske bundy sú na jeseň a v zime jednou z nevyhnutných častí oblečenia, na ktorú v lete zabúdame. Ako si ich vybrať?

Pánske jesenné bundy

Na začiatok si vezmeme pod lupu jesenné pánske bundy. Nemusia byť také teplé ako ich zimné varianty, a preto sa do role jesennej bundy väčšinou hodia takzvané prechodné modely. Sú tenšie ako zimné bundy a budú vhodnou možnosťou aj na jar. Aké možnosti budú najlepšie? 

  •   Pánske džínsové bundy – ideálne, ak je ešte dosť teplo. Dobre vyzerajú ako na tričku, tak aj na mikine bez kapucne. Zároveň zaručujú tepelný komfort a predovšetkým skvele vyzerajú a dobre sedia pri mnohých príležitostiach.
  •   Pánske jesenné bomberky – módne riešenie, ktoré je populárne už niekoľko dobrých sezón. Rovnako ako džínsový model, aj bomberka sa hodí k tričku, svetru či mikine. Vyzerá rovnako štýlovo!
  •   Prechodné softshellové bundy pre mužov – vďaka športovému strihu sa hodia skôr k mikine ako k svetru. Zvlášť pozoruhodné, keď často trávite čas aktívne a chcete sa zahriať za každých podmienok. Takúto bundu sa oplatí vziať aj na víkendový výlet alebo dlhšiu dovolenku – v chladnejších dňoch sa bude skvele hodiť.  

Ako vidíte, variantov búnd je pomerne dosť: sú to športové modely aj tie ležérnejšie. V predajni Ozonee určite nájdete niečo vhodné na jesenné dni!

Pánske zimné bundy

Ako sa pripraviť na zimu? Keď teplota klesne pod bod mrazu, pánske prechodné bundy nestačia: treba niečo teplejšie. Najlepšou a najteplejšou voľbou sú pánske zimné bundy s páperovou výplňou. Sú najlepšie v chladných dňoch.

Modely prešívaných búnd sú veľmi módne a veľmi teplé – preto sú jasnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zimné oblečenie. Modely dostupné v obchode Ozonee sú vyrobené z polyesteru, vďaka čomu sú odolné voči nepriaznivým poveternostným podmienkam. Ide tiež o pomerne univerzálny model, ku ktorému si môžete obliecť ako športovú mikinu, tak aj teplý vlnený sveter. Navyše s kapucňou a ste pripravení na akékoľvek podmienky.

Na zimu je vhodná aj pilotná bunda s kožušinovým lemom. Návrh, inšpirovaný oblečením amerických vojakov, bude dobrým doplnkom šatníka, pretože je nielen univerzálna a teplá, ale aj charakteristická. 

Pri výbere bundy stojí za to pamätať na farbu. Najuniverzálnejšie sú tmavé odtiene, ktoré sú nadčasové a odolné voči škvrnám, no siahnuť môžete aj po modeloch v námorníckej modrej, bordovej či stále super trendy khaki: https://ozonee.sk/panske-bundy/.

Pánske jesenné bundy a pánske zimné bundy na jednom mieste

V predajni Ozonee nájdete vrchné oblečenie, ktoré budú trefou do čierneho. Sú nielen módne, štýlové a elegantné, ale aj dostupné za prijateľné ceny. Zostáva nám už len pozvať Vás na návštevu našej predajne. Zapáči sa Vám u nás!


.

BM: Festival Záhrad