Skalickí policajti pri prepise auta zistili, že novým majiteľom má byť hľadaný muž, po ktorom bolo vydané celoštátne pátranie. 30-ročný muž bol odsúdený za násilnú trestnú činnosť, no nástupu do väzenia sa vyhýbal.

ilustračné foto Polícia SR

Na prepis vozidla splnomocnil iného muža, policajti však zistili, kde a s kým sa má stretnúť a policajná hliadka si ho počkala na trase zo Skalice do Kútov. Vodičovi na aute Volkswagen Passat dali znamenie, aby zastavil. Policajnú výzvu uposlúchol a neďaleko odbočky na Brodské zastavil. Vzápätí sa však jeho auto dalo do pohybu a vodič sa dal pred policajnou hliadkou na útek.

Plocha draka Knihy.Zahori

Pri bezohľadnej jazde cez obec Brodské narazil do miestneho 21-ročného muža a bez toho, aby mu pomohol a zotrval na mieste nehody, v jazde pokračoval ďalej. Ťažko zranenému mužovi pomohli so zlomenou nohou okoloidúce osoby. Približne po hodine policajti hľadaného muža obmedzili na osobnej slobode a eskortovali do výkonu trestu.

Muž je podozrivý z ublíženia na zdraví a neposkytnutia prvej pomoci. Polícia prípad dopravnej nehody so zranením naďalej vyšetruje.

Informuje o tom Polícia SR – Trnavský kraj na sociálnej sieti


.
Toto je čítané

BSK rekonštruuje v Závode dva mosty ponad diaľnicu D2

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (SC BSK) pokračuje s realizáciou opráv mostov,…

BM: Ustekana sobota