Možno práve vaše dieťa je budúci hokejový talent! Mestský hokejový klub mládeže Skalica pripravil náborovú aktivitu s názvom “DETI NA HOKEJ”, ktorá je určená pre chlapcov vo veku od 4 do 9 rokov a pre dievčatá od 4 do 10 rokov. Podujatie v Skalici odštartuje v nedeľu 2.októbra o 15:00.

V rámci náborovej aktivity deti hravou formou okúsia, čo všetko ponúka hokej. Pod vedením profesionálnych trénerov urobia prvé korčuliarske kroky a zistia, že tento šport je stelesnením zábavy, radosti a pozitívnej emócie. Zážitok znásobí bohatý program plný veselých cvičení. Nepochybujeme o tom, že po ich absolvovaní získajú vaše ratolesti zanietenie pre najpopulárnejší šport na Slovensku.

Na začiatok deti nemusia vedieť korčuľovať. Stačí im odhodlanie a chuť športovať. O zvyšok sa postarajú skúsení kouči. Deti sa vďaka hokeju naučia zodpovednosti a vytrvalosti. Zistia, ako spolupracovať s rovesníkmi vo väčšom kolektíve a nájdu si nových kamarátov. Šport zároveň poslúži ako vhodný doplnok k vzdelaniu.

Zoberte svoje dieťa na zimný štadión v Skalici už túto nedelu o 15:00. Možno práve v ňom sa nachádza budúca hokejová hviezda.
Záhorí.sk informoval Erik Formánek z PR oddelenia HK Skalica

.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota