Policajti si posvietia na vodičov v rámci celého Trnavského kraja. Jazdite preto zodpovedne a neohrozujte seba ani ostaných účastníkov premávky.

ilustračné foto Polícia SR
  • Dennodenne budú policajné hliadky, v rámci bežnej služby, vo zvýšenej miere dohliadať na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky a vykonávať s vodičmi dychové skúšky.

Najmä na miestach, kde je zvýšené riziko ohrozenia chodcov či cyklistov, budeme kontrolovať, či vodiči neprekračujú maximálnu povolenú rýchlosť.

Plocha draka Knihy.Zahori

Žiaľ, aj na našich cestách sa stále objavujú vodiči, ktorí sú schopní sadnúť si za volant auta opití, prípadne takí, ktorí nemajú problém letieť cez obce a mestá vysokou rýchlosťou. Práve na takéto nezodpovedné správanie sa za volantom bude upriamená  pozornosť polície.

“Upozorňujeme preto všetkých vodičov, aby dodržiavali dopravné predpisy a jazdili tak, aby sa šťastne dostali do cieľa svojej cesty. Nech sú udalosti posledných dní mementom pre všetkých, ktorí majú pocit, že im sa nič zlé nemôže stať,” informuje Záhorí.sk policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota