Doprava z diaľnice D2 v smere na Českú republiku je odklonená na zjazd Lozorno, dôvodom je ďalšia dopravná nehoda. Informovali o tom bratislavskí krajskí policajti na sociálnej sieti.

  • Policajti zároveň informovali o pristávaní vrtuľníka, čo spôsobilo uzavretie diaľnice D2 v smere z Českej republiky do Bratislavy.

Zelená vlna RTVS upozornila, že na obchádzkovej trase pred Moravským Svätým Jánom smerom z Malaciek sa zrazila dodávka s nákladným autom. Treba počítať so zdržaním.

Policajti už v pondelok popoludní informovali o dopravnej nehode na diaľnici D2. Do posledného nákladného vozidla čakajúceho v rade kolóny mal naraziť vodič dodávky, do ktorého následne narazilo ďalšie osobné motorové vozidlo. Pri zrážke utrpeli dve osoby ťažké zranenia.


15:00 | Na D2 sa stala vážna nehoda, úsek od Malaciek v smere do ČR uzatvoria

V súvislosti s dopravným obmedzením na diaľnici D2 smer Česká republika sa dnes krátko po 14:00 stala vážna dopravná nehoda.

Na mieste zasahujú hliadky polície a Hasičského záchranného zboru. Na miesto bol privolaný vrtuľník so zdravotnou pomocou.

  • Úsek diaľnice od Malaciek smer Česká republika bude celý uzatvorený, odklon dopravy bude vedený cez Malacky.
Malacké pohľady Knihy.Zahori

Podľa doterajších informácií mal do posledného nákladného vozidla čakajúceho v rade kolóny z doposiaľ nezistených príčin naraziť vodič dodávky, do ktorého následne narazilo ďalšie osobné motorové vozidlo.

  • Pri zrážke utrpeli dve osoby ťažké zranenia, ktoré si vyžiadali ich okamžitý prevoz vrtuľníkom do nemocnice.

“V tejto súvislosti dôrazne apelujeme na vodičov, aby pri prejazde týmto úsekom zvýšili svoju pozornosť, opatrnosť, dôsledne dodržiavali pravidlá cestnej premávke a riadili sa pokynmi polície,” informovala policajná hovorkyňa Silvia Šimková.


.
Toto je čítané

Na brehu Moravy pri Malých Levároch vracajú život mokradiam

Zintenzívnením poľnohospodárskej činnosti a nadmerným obhospodarovaním krajiny najmä po 2. svetovej vojne,…

BM: Ustekana sobota