Kvôli pandémii boli oslavy tretieho výročia vynechané, no o to veľkolepejšie budú oslavy štvrtých narodenín Plžeňskej Hodovne v Malackách, ktoré s budú konať vo štvrtok (20.10) od 18:00.

Tím Plzeňskej Hodovne vás pozýva zažiť pravú pivnú oslavu v poctivej pivárni. Návštevníci sa môžu tešiť na živé vystúpenia kapiel Fantasy a Silent Trio. A na terase bude na návštevníkov čakať škola čapovania s majtrami výčapnými, napríklad aj s Branislavom Majzúnom, ktorý získal titul Pilsner Urquell Master Badrtender 2022.

Nathaniel Knizkaren 2023

Dve poschodia plné skvelej nálady, dva výčapy a tanky plné toho najčerstvejšieho piva Pilsner Urquell a najchutnejšieho jedla z rúk šéfkuchára Eda Hrdého a jeho tímu.

Vstup na oslavu výročia je voľný, avšak tím Plzeňskej Hodovne odporúča rezervovať si stôl dostatočne vopred na telefónnom čísle 0948 656 456.

Plzeňská Hodovňa v Malackách spája tradičnú kvalitu plzeňského piva s modernou kuchyňou v krásnom novom prostredí! V Hodovni dbajú na kvalitu surovín, čistotu a profesionálny a priateľský servis, pretože zákazník je vždy na prvom mieste.


.

BM: Kralici