Na linke 158 sme včera (19.10.) krátko pred 20:00 prijali oznámenie od občana, o ťažko zranenom psíkovi ktorý sa nachádza pred jedným z rodinných domov v Záhorskej Vsi.

Na miesto sa bezodkladne dostavila hliadka bratislavských dopravných policajtov. Tí oznámenie preverili a jeho hodnovernosť potvrdili. Na mieste bolo zistené že sa jedná o psíka menšieho vzrastu – fenku, ktorá má zranené zadné končatiny, nemôže chodiť a krváca z oblasti brucha. Policajti ju opatrne odchytili a zabránili jej ďalšiemu prípadnému zraneniu na vozovke.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Následne sa snažili telefonicky skontaktovať s viacerými inštitúciami slúžiacim na pomoc zvieratám, ako aj veterinárnym ambulanciám nielen v okrese Malacky, avšak žiadna z nich nebola schopná poskytnúť pomoc. Nakoľko zviera zjavne v dôsledku zranení trpelo policajti ho opatrne naložili do služobného vozidla a previezli do jednej z veterinárnych nemocníc v Bratislave.

Počas prevozu sa opakovane pokúsili ešte s uvedenými inštitúciami skontaktovať, avšak bezúspešne. Po príchode do jednej z veterinárnych nemocníc v Bratislave ťažko zranené zviera odovzdali veterinárnemu lekárovi, ktorý mu poskytol odbornú pomoc.


.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

BM: Ustekana sobota