Občianske združenie SONACO organizuje Malacký pohár vo futsale 2022/2023. Prihlásiť sa môžu tímy, ktoré majú záujem o tento rýchly šport.

Futsal v Malackách mal veľkú popularitu asi pred 17 rokmi. Mnohým hráčom dal možnosť ukázať svoje umenie, niektorí z nich reprezentovali Slovensko doma i v zahraničí. Môžeme spomenúť hráčov ako Peter Haľko (niekoľkonásobný najlepší hráč SR), Štefan Kovárik, Radoslav Baláž a z posledných rokov aj Daniel Čeřovský.

Súťaž sa začne po prihlásení minimálne 6 družstiev. Pred jej začiatkom bude stretnutie vedúcich tímov, kde sa dozvedia pravidlá súťaže a futsalu. Malacký pohár sa začne 13. novembra a predpokladané posledné kolo, resp. finále, by sa malo odohrať na koncom januára 2023.

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Prvé tri družstvá získajú pohár a finančnú odmenu. Všetky zápasy sa odohrajú v športovej hale Malina v Malackách. Organizátor zabezpečí lopty, rozlišovačky (v prípade rovnakej farby dresov), rozhodcov a ostatné náležitosti spojené s prenájmom športovej haly. Družstvo pred začiatkom súťaže zaplatí jednorazový vstupný poplatok 500 €.

Prihláška musí obsahovať názov klubu, meno zástupcu a kontakt (telefón, mail, facebook). Prosíme, aby ste ju odovzdali osobne organizátorovi, prípadne ju poslali mailom. Prihlášku treba vyplniť a odovzdať osobne organizátorovi alebo prostredníctvom mailu. Uzávierka prihlášok je 7. novembra.

Liga 40
Zároveň v Malackách plánujú zorganizovať aj súťaž pre hráčov nad 40 rokov. Družstvá môžu mať na súpiske len hráčov 40+ s výnimkou dvoch, ktorí však musia mať viac ako 35 rokov.

Kontaktné informácie na organizátora:
Dušan Radovič
mail: dradovi09@gmail.com
mobil: 0905 839 809


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota