Ako každú sezónu, aj tento rok si vaše obľúbené módne značky pripravili nové kolekcie, ktoré vám pomôžu lepšie zvládnuť chladnejšie dni a nekonečnú zimu. Mnohé z nich prichádzajú s naozaj odvážnymi kúskami, ktorých cieľom je nielen vás zahriať, ale tiež vás pobaviť, a zútulniť váš deň. Čo by ste si teda tento rok nemali nechať ujsť?

foto Envato

Jesenná kampaň Desigual

Značka Desigual si tentokrát na fotenie svojej kampane najala renomovaného módneho fotografa Maria Sorrentiho, aby zachytil kolekciu jeseň-zima 2022 úplne iným spôsobom, ako u tejto často vyzývavej značky býva zvykom. Sorrenti urobil fotografie v newyorskom štúdiu s Grace Elizabeth. Tak či onak, ústredným bodom vzhľadu novej sezóny je pre Desigual jednoznačne vrstvenie. Desigual je známy svojimi živými farebnými kombináciami a potlačami, a tie sa v novej kolekcii bezpochyby nachádzajú.

Medzi kúsky, ktoré by ste si rozhodne mali všimnúť patrí kockovaná košeľa, ktorá sa zároveň stala ústredným kúskom kampane. Jesenná kolekcia tejto španielskej módnej značky však zahŕňa aj mohutné pletené svetre, pestrofarebné úplety a kárované potlače. Denim je v centre pozornosti aj vďaka patchworkovým štýlom a trhaným detailom, ktoré sú zakomponované do látky, a vďaka ktorým sa z týchto kúskov dá vytvoriť všetko, len nie nudný outfit. Ďalším významným prvkom v rámci tejto sezóny sú u Desigual maxi šaty s potlačou, ktoré sa nosia v kombinácií s kabelkou a členkovými vojenskými topánkami. V tejto sezóne však od Desigual nájdete aj umiernenejšie dámske oblečenie, ktoré je vhodné na každodenné nosenie, vrátane klasických mikín alebo dlhých svetrov.

foto Envato

Tommy Hilfiger sa mierne odviazal

Tommy Hilfiger túto sezónu otvoril naozaj robustnou módnou prehliadkou s názvom „See Now, Buy Now“, ktorá svetu ukázala novú kolekciu na jeseň 2022. Kolekciu otvorila hŕba nadrozmerných siluet – trendom  je oversized oblečenie, ktoré je ústredným prvkom tejto kolekcie. Môžete si tak vybrať z množstva oversized kúskov, a to do pruhovaných polokošieľ, cez nohavice a výrazné trenčkoty navrstvené na džínsovine, až po masívne šatky a šály, ktoré rozprávajú svoj príbeh. Všetky tieto kúsky sú tento rok stvorené na to, aby upútali pozornosť, a osviežili vaše jednoduché outfity. Jedným z najväčších trendov tejto sezóny je totiž byť vidieť a vyniknúť!

Nohavice tentokrát debutovali s voľnejšími strihmi, takže vás nabádajú, aby ste úplne upustili od úzkych riflí, a stavili na rovné alebo oversized siluety riflí a nohavíc, ktoré vám poskytnú o niečo viac pohodlia. Rovnako sú na tom aj sukne, ktoré sú buď dlhé alebo mini, a spájajú sa s krásnymi čižmami nad kolená alebo oversized koženými čižmami. Svetre zase dostali prednosť pri vrstvení, vďaka čomu výrazné zelené, žlté a červené farby dostávajú možnosť naplno v outfite vyniknúť. Všimnúť si môžete  nový TH monogram, ktorý na seba púta naozaj veľa pozornosti, avšak stále si zachováva svoj štýl a športovú eleganciu. Aj práve podľa tohto monogramu tak túto sezónu veľmi rýchlo spoznáte, kto vlastní kúsky z novej kolekcie. Celý outfit by pritom mala dopĺňať kabelka Tommy Hilfiger, ktorá je rovnako elegantná a farebne ladí k zvyšku farieb použitých v novej kolekcii.

Snáď najzaujímavejšou časťou celej novej kolekcie je jej nejednoznačná, miestami až unisex povaha. Pánske nadrozmerné rugby košele prerobené na šaty; objemné, viacfarebné univerzitné bundy, ktoré sú kombinované s jasno farebnými sukňami; alebo kardigany s gombíkmi, ktoré zakrývajú košele s kravatami. Jednoducho, ideálna voľba na jeseň, ktorú pravidelne sprevádza začiatok školského roka!


.
Toto je čítané

Poistenie auta: Kryje aj krádež auta?

Každý motorista vie, že jedna z najhorších vecí, ktorá sa s autom môže stať,…

BM: Ustekana sobota