Hádzaná v Stupave stojí pred neľahkou situáciou a najväčší hádzanársky klub na Slovensku, ktorý pôsobí v dvoch najvyšších súťažiach (ženy – ČESKO-SLOVENSKÁ MOL LIGA, muži –  novozaložené spoločné družstvo HC Záhoráci Stupava / Malacky – NIKÉ HANDBALL EXTRALIGA).

“Podľa nového cenníka nám cca trojnásobne stúpli platby za nájmy za tréningový proces v školskej hale a telocvičniach za tri mesiace – október, november, december 2022 na takmer 12 000 € (približne 3 800 € mesačne). Uvedomujeme si výšku nájmov spôsobenej nárastom energií  a rozumieme aj navýšeniu cien v novom cenníku platnom od 1.10. 2022, ktorý schválilo aj mestské zastupiteľstvo.  Situácia je však  veľmi vážna. Preto hľadáme všetky spôsoby ako danú situáciu „prežiť“,” informuje Záhorí.sk Rudolf Draškvič manažér HC TATRAN STUPAVA.

Pálfyovci Knihy.Zahori

Rátajú s tým, že toto obdobie je prechodné a cenník sa po čase upraví. Momentálne je ich hlavným cieľom zvládnuť toto obdobie, aby klub mohol naďalej fungovať. V opačnom prípade by boli nútení činnosť klubu ukončiť.


.
Toto je čítané

Na Mierovom námestí v Malackách vyrastie mestská lúka

Menej prachu, znižovanie teploty, zadržiavanie vlhkosti priamo na mieste a mestské lúky…

BM: Ustekana sobota