Spojenie sláčikového kvarteta The Ladies Ensemble a dokonalého hudobného talentu a krásneho hlasu Petra Adamova sľubuje neopakovateľný hudobný zážitok.

Na koncerte zaznejú v Petrovom podaní najskôr jeho pôvodné slovenské aj české popjazzové autorské piesne a v druhej polovici programu skladby talianskej klasiky, na záver aj pár vianočných piesní.

The Ladies Ensemble je slovenský dámsky komorný orchester, ktorý vznikol  v roku 2014 spojením  mladých profesionálnych hudobníčok, v ktorých podaní zistíte, že klasická hudba nie je ani zďaleka nudná, ale plná života, radosti a emócií, a že populárna moderná hudba v orchestrálnych úpravách získa nový originálny rozmer a príťažlivosť!

Trnavské rádio Tak akorát 2024

Umeleckou vedúcou The Ladies Ensemble je  slovenská huslistka Anežka Kara – Drmolová, ktorá už ako 14 ročná vystúpila sólovo so Slovenskou filharmóniou, neskôr v 16 rokoch aj s orchestrami Capella Istropolitana a Štátnym komorným orchestrom Žilina.

Členky kvarteta The Ladies Ensemble sú profesionálne hudobníčky, účinkujúce v bratislavských  symfonických a komorných orchestroch  ako Slovenská filharmónia, Symfonický orchester  Slovenského rozhlasu, Orchester Opery SND.

Sláčikové kvarteto The Ladies Ensemble a multiinštrumentalista, spevák Peter Adamov

Miesto konania: Záhorská galéria Jána Mudrocha v Senici, Sadová 619/3
Dátum konania: 16.12. (piatok) 2022 o 18.00
Vstupné: 5 EUR (vstupenky sa budú predávať  v deň konania koncertu v pokladni galérie od 17.00 hodinu pred začiatkom)

Je možná rezervácia na pr@zgjm.sk.


.
Toto je čítané

V Hlbokom si pripomenú Aničku Jurkovičovú Hurbanovú divadelnou hrou Nebola som len herečka

V tomto roku si pripomíname 200. výročie narodenia Aničky Jurkovičovej Hurbanovej, považovanej…

BM: Ustekana sobota