Zimné topánky sú špecifickým kúskom v šatníku muža. Na jednej strane by mali pôsobivo dopĺňať každodenné štylizácie a na strane druhej poskytovať stabilitu a komfort pri mínusových teplotách. Aké pánske zimné topánky budú dobrou voľbou? Pri hľadaní dokonalého modelu sa oplatí zvážiť niekoľko dôležitých aspektov a zainvestovať do kúskov, ktoré vynosíte.

Aké pánske zimné topánky budú tou správnou voľbou do chladných dní? Stávkou na istotu sú kožené čižmy, ktorými sa označuje široká skupina obuvi siahajúcej nad členky. Módne čižmy, medzi ktoré patria chelsea boots, inšpirované jazdeckou obuvou, taktiež skvelo zapadajú do trendov pánskej módy. Počas zimy sa nemusíte vzdať ani casual obuvi vo forme tenisiek, iba siahnite po zateplenom modeli. Medzi štýlovými a rôznorodými modelmi si každý gentleman nájde tie svoje.

Nesmrteľné workery

Hovorí sa im aj topánky ala drevorubač, a to vďaka ich odolnosti, funkčnosti a univerzálnosti. Tento typ obuvi si zamilovali nielen páni, ale dokonca aj dámy po celom svete a je to azda najuniverzálnejšia obuv, akú si dokážeme predstaviť. Vynosíte ich počas sychravej jesene, mrazivej zimy ba dokonca aj počas jari. Výhodou je aj ich nepremokavosť, odolnosť voči počasiu a skvelá kombinovateľnosť. Budú sa dobre hodiť ku klasickým džínam, chino nohaviciam či teplákom. Ide o must have kúsok, takže páni nebojte sa ich obliecť k bundám, kožuchom, mikinám aj kabátom. Ak vyslovene milujete casual štýl, spomínaný model skvelo doplní vaše štylizácie na bežný deň.

Elegantné chelsea čižmy

Ak patríte k elegánom, je čas predstaviť niečo elegantnejšieho charakteru. K takýmto modelom jednoznačne patria pánske členkové topánky s elastickým prvkom. Hovorí sa im aj chelsea boots a podľa strihu môžu byť nielen na bežné nosenie ale aj na vážnejšiu príležitosť. Ide o jedny z najelegantnejších topánok vôbec. Pokiaľ vaša práca vyžaduje nosenie obleku, v zime k nemu zaraďte chelsea čižmy. Je len na vás, či siahnete po klasickom čiernom modeli alebo vás osloví o čosi výraznejšie prevedenie v koňakovej. Navyše sa perfektne hodia do zimných outfitov ako sú módne roláky, pletené svetre či vlnené kabáty. Zainvestujte do modelu z kvalitnej lícovej kože, ktorá pri správnej impregnácii nepremokne a riziko premočenia bude minimálne.

Zateplené sneakersy aj do zimy

Niektoré pánske sneakersy sa dajú nosiť nielen na jar či v lete, ale aj v zime. Ideálnou variantou sú sneakersy so zvýšenou sárou a nepremokavou povrchovou úpravou. Hrubšia podrážka a vnútorné zateplenie sa postarajú o to, aby vám bolo komfortne a dostatočne teplo. Mnoho pánov sa ani v chladnejšom počasí nevyhýba členkovým teniskám, avšak tie odporúčame iba do suchej zimy. Či už sa rozhodnete pre model v bielom prevedení alebo zvolíte klasickú čiernu, určite zabodujete k streetwearovým outfitom. Dolaďte k nim obyčajné džíny, páperovú bundu a trendy čiapku a dobyte ulice svojim mestským štýlom.

Ak hľadáte kvalitnú a nadčasovú obuv, v CCC si prídete na svoje. Navštívte predajne CCC osobne alebo kliknite na eshop www.ccc.eu/sk. Zo širokého výberu zimnej obuvi pre dospelých aj deti si určite vyberiete.


.
Toto je čítané

Kedy je pružná lepiaca malta nenahraditeľná?

Pri lepení obkladov či dlažby sa určite oplatí nepodceniť výber vhodného lepidla.…

BM: Ustekana sobota