Hliadka obvodného oddelenia v Malackách si v sobotu (7.1.) posvietila na jednu vodičku, ktorej jazda bola viac ako podozrivá. Vo večerných hodinách približne okolo 23:30 jazdila 23–ročná vodička po Farskej ulici v obci Závod s motorovým vozidlom zn. Škoda.

ilustračné foto
  • Jej jazda by nebola nejako nápadná, keby pri spozorovaní hliadky náhle nezastavila vozidlo a nezačala následne cúvať na trávnatú plochu.

Hliadka sa po tomto „výkone“ rozhodla vodičku zastaviť a skontrolovať. Mladá vodička bola vyzvaná, aby sa podrobila dychovej skúške s ktorou súhlasila. Vykonanou dychovou skúškou jej bola nameraná hodnota 0,85mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,77 promile.

Záhorácke rádio 2024 01

Vodička bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov.

“V tejto súvislosti upozorňujeme vodičov, že alkohol v žiadnom prípade za volant nepatrí! Preto opäť apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe ako aj ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili,” informuje Záhorí.sk policajná hovorkyňa Silvia Šimková.


.
Toto je čítané

Muž v Holíči mieril na autá dlhou airsoftovou zbraňou

Na hlavnom ťahu medzi mestom Holíč a hraničným priechodom s Českou republikou…

BM: Ustekana sobota