Polícia v Trnavskom kraji riešila od soboty (7. 1.) do utorka (10. 1.) až šesť udalostí v doprave, pri ktorých bol vždy jedným z účastníkov chodec alebo cyklista. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Ilustračné foto

Tri z nich riešila polícia v sobotu. “V Seredi cyklista pri vychádzaní z vedľajšej cesty vbehol medzi auto a prívesný vozík, ktoré išlo po hlavnej ceste. V Senici malo auto blatníkom zachytiť chodca na priechode pre chodcov a v Sládkovičove sa mal s autom zraziť cyklista, ktorý z miesta ušiel a pri úteku mal spadnúť do šachty hlbokej štyri metre,” uviedla Antalová.

Plocha draka Knihy.Zahori

V pondelok riešila polícia dva prípady. “V Hlohovci chodkyňa bez reflexných prvkov mala náhle vojsť na cestu mimo priechodu pre chodcov, kde ju zachytilo osobné auto a v Trnave mal vodič auta zraziť chodkyňu na priechode pre chodcov. V utorok mal zraziť vodič v Holíči chodkyňu a z miesta nehody odísť. Našťastie, ani jedna sa neskončila tragicky,” doplnila policajná hovorkyňa.


.

BM: Ustekana sobota