Uplynulý víkend mali policajti opäť plné ruky práce s nezodpovednými vodičmi. V okresoch Senica a Skalica priamo z ciest eskortovali do policajných ciel 3 previnilcov, z ktorých sú všetci za svoje činy riešení v tzv. superrýchlom konaní.

ilustračné foto
  • V sobotu (14.1.) krátko pred polnocou policajti zastavili auto Renault Megane Scenic na ulici Štúrovej v meste Šaštín-Stráže. Jeho 38-ročný vodič nafúkal síce menej ako jeho predchodca, no aj tak neskutočne vysokú hodnotu, a to 2,69 promile.
  • 21-ročného chlapca zastavili policajti v sobotu, krátko pred polnocou, v meste Holíč. Policajti mu v dychu namerali 1,25 promile a na aute Peugeot 206 jazdil aj napriek 2 ročnému zákazu šoférovania. Okrem prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bol obvinený aj zmarenia výkonu úradného rozhodnutia.
  • V Skalici 43-ročný Čech nafúkal 1,56 promile. Podobne ako jeho kolegovia bol obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návikovej látky.
Malavké pohľady Knihy.Zahori

Polícia upozorňuje vodičov, že v kontrolách alkoholu za volantom bude pokračovať a voči previnilcom bude nekompromisne konať.

Záhorí.sk informovala policajná hovorkyňa Zlatica Antalová


.

BM: Festival Záhrad