V Závodoch Uhrinec rozhodol za 9 minút hattrickom. Na ihrisku Slavoja sa v závere po nechutnom faule hosťujúceho útočníka na Ivana Hajdina strhla trma – vrma.

Prípravka: Štefanov – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:2
Domáci boli o hlavu vyšší, ale na hre to nebolo poznať.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Zlaté Moravce 2:2
Prvé víťazstvo nám ušlo tesne pred koncom, nastrelili sme dve žrde a brvná.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Zlaté Moravce 1:1
zaslúžená remíza, videli sme obojstranne dobrý zápas s vyrovnaním hostí tesne pred koncom.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Hlboké 2:3
Nešťastná prehra, víťazný gól sme dostali v poslednej minúte. Po polčase sme síce prehrávali, ale gólmi Andreja Lorenca a Andreja Vidoviča sme sa dostali do vedenia. Žiaľ individuálnymi chybami v obrane sme sa o víťazstvo pripravili. Za bojovnosť však musím chlapcov pochváliť.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Hlohovec 0:2
Súper vedel čo došiel hrať. Zabetónoval obranu a pokúšal sa o rýchle kontry. Zápas sme mohli rozhodnúť už v prvej polke, žiaľ šance sme nepremenili a hostia v druhej polke naše chyby dvakrát potrestali. Veril som že ak dáme gól, výsledok otočíme. V závere prišiel nechutný faul hosťujúceho útočníka na Ivana Hajdína, ktorý zostal otrasený, po zásahu kopačkou do hlavy, ležať na trávniku. Na ihrisku sa strhla trma – vrma, vbehli sme s nosidlami na trávnik a snažili sme sa zabrániť hromadnej bitke. Hosťujúci hráč sa síce ospravedlnil, ale červenú dostal i Štefan Hrica , ktorý si vybavoval účty s hráčom hostí č. 10.Po zápase si chlapci sťažovali práve na tohto hráča, ktorý ich sústavne urážal, a bez lopty fauloval za chrbtom rozhodcu. Ak bol na neho vážne nahnevaný i Jožko Kothaj to už je čo povedať. Chlapcov som v kabíne pochválil za bojovnosť, ktorú im nebolo
možné uprieť, žiaľ Štefan si asi dlhšie nezahrá a chlapci si musia vyriešiť vzťahy v kabíne. Fanúšikovia najviac kritizovali že tréner nepostavil za nepriaznivého stavu mladých hráčov a neoživil ofenzívu. Celý zápas v piatok rozoberieme a dúfam že nebude mať dohru na disciplinárke.
Zostava našich: Hajdin, Stupavský, Ježek , Kothaj , Vávra, Hrica , Šúrek, Emrich, Kudlička, Bolf, Vrábel.
Striedal: Chvál

Program
Prípravka v sobotu o 10.30 hostí
Žiaci v sobotu cestujú do Bánoviec nad Bebravou
Dorast v nedeľu o 14.30 hrá v Šaštíne
Muži v nedeľu o 17.00 v Krakovanoch

Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.



Dorast: Šajdíkove Humence – FC Sekule 1:2

Muži: Šajdíkove Humence – FC Sekule 1:1
g. Sekúl: Andrej Trajlínek

Postavou zápasu bol jednoznačne brankár Milan Koch, ktorý nás v prvom polčase uchránil od blamáže. Sám chytil minimálne 8 čistých šancí, domáci strelci boli z neho úplne zúfalí. Taký výkon brankára som už dlho nevidel, my ako hráči mu môžeme len ruky bozkávať. Zápas bol všeobecne vďaka malému ihrisku veľmi zaujímavý, šance boli na jednej či druhej strane stále. V druhom polčase sme už mali mierne navrh my, dokonca sa nám podarilo streliť úvodný gól po mojej peknej strele z uhla. Keď už sa zdalo, že by sme mohli brať 3 body, daroval rozhodca ale v piatej minúte nastavenia domácim trestný kop, z ktorého po odrazenej lopte domáci vyrovnali.


Prísť o víťazstvo v poslednej minúte mrzí, ale vzhľadom na priebeh zápasu sme za bod radi, pretože domáci mali naozaj šancí oveľa viac.
Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.



Muži: Borský Mikuláš – Kúty 2:2


Muži: Závod – Viničné 4:1 (0:0)
Góly Závod: 61, 64, 70 Uhrinec 3, 81 Šíp
Zostava: Vašek – Košický, Kováč, Brenkus, Blecha M. (Duška) – Chvátal, Procháska Ján, Uhrinec, Andrla – Šíp, Procháska Jozef

Viničné prišlo v oslabenej zostave a bez náhradníkov. Prvý polčas ešte s nami držali krok. Prvú veľkú príležitosť mali hostia, keď z päťky prekopli. My sme zahodili šance Prochásku a Uhrinca. Druhý polčas sa už hostia zväčša bránili a boli pod tlakom. Prvý gól prišiel po rohovom kope zahrávaný Procháskom Jánom v 61. minúte – Uhrinec vyskočil najvyššie a hlavou prekonal brankára. V 64. minúte sa situácia zopakovala a Uhrinec hlavou zvýšil na 2:0. 70 minúta priniesla opäť náš gól, keď do tretice asistoval Procháska Ján Uhrincovi a druhý menovaný strelil svoj tretí gól v zápase. Viničné znížili tečovanou strelou v 74. minúte. Šíp si doprial radosť v 81 minúte, keď z hranice veľkého vápna prestrelil hosťujúceho brankára. O pár minút Šíp mieril len do tyče. Tutové šance ešte nepremenili Procháska Ján, Andrla a Šíp.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota