Záhoráci si v stredu v rámci 19. kola hádzanárskej extraligy v Stupave zmerali sily s lídrom súťaže MŠK Považská Bystrica.

Na palubovke nechali všetko, no na kvalitný tím z Považia to nestačilo a prehrali 25:35. Líder o svojej výhre rozhodol až v druhom dejstve. V prvom polčase zo začiatku najprv viedli domáci, čo tím vedúceho klubu tabuľky značne prekvapilo. Ten vedenie získal až na konci polčasu, ktorý vyhral o dva góly – 17:15.

Záhorácke rádio 2024 01

V druhom polčase sa však naplno začala preukazovať veľká kvalita Považskej Bystrice, ktorá sa gólovo domácim vzdialila. Záhorákov strelecky ťahali najmä sedemgólový Samuel Kovács a Samuel Valent, ktorý dal o gól menej. Líder súťaže splnil úlohu favorita a vyhral o desať gólov.

V najbližšom zápase, ktorý sa odohrá až v sobotu 25. februára v Stupave, sa stretnú s druhým celkom extraligy a obhajcom titulu Tatranom Prešov. Záhoráci sú stále na 9. priečke.

Záhoráci Stupava/Malacky – MŠK Považská Bystrica 25:35 (15:17)
Zostava Záhorákov:
 Dario Maslič (Juraj Rybár, Miroslav Velebný) – Dušan Frýbert (1), Milan Dijamantovič (3), Roman Valachovič, Robert Baláž, Marko Vasović (1), Jakub Jánoš (2), Igor Žunić (1), Samuel Kovács (7), Lukáš Konečný, Mário Prevaj, Samuel Valent (6), Dominik Grich

M. Binčík, foto: -nj-


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

3D filamenty 2023