Známy a populárny spevák Juraj Hnilica sa najnovšie predstaví na turné po Slovensku a zavíta aj na Záhorie. Tešiť sa na jeho ľúbostné piesne môžete až v 17-tich mestách a okrem fenomenálnych piesní predstaví aj novinky ako aj pieseň „Pár nežných zločinov”.

foto Jenny Fulopová

Speváka Juraja Hnilicu netreba predstavovať. V našich končinách je známy ako hudobník, ktorý si ctí krásu slovenského jazyka a jeho piesne sú zmesou poézie a lásky. Najnovšie sa populárny spevák predstaví v akustickom zložení kapely na turné po celej krajine a zavíta aj k našim susedom do Prahy. Priaznivci hudby sa tak môžu tešiť na poriadnu nálož a ikonickú atmosféru, ktorou sú jeho koncerty povestné. Sprevádzať ho budú Milan Hatala na klavíri a Nadežda Holenková na violončele.

Juraj je širokej verejnosti známy svojimi piesňami z bežného života, ktoré hovoria o radostiach, ale ja starostiach každého z nás. Jeho piesne sú ikonické a z hlavy ich len tak nedostanete. Nahral tri sólové albumy a dosiahol úspech v televíznej šou Česko-Slovensko má talent v roku 2015. Spolupracoval s množstvom slovenských aj českých muzikantov a jeho posledný album Pohni líca vyšiel v roku 2020 s piesňou Oceán, ktorá sa umiestnila na treťom mieste v hitparáde rádia Frekvence 1 v Českej republike.

Možno práve vďaka jeho prejavu a špecifickej hudbe je častokrát prirovnávaný k českému pesničkárovi Tomášovi Klusovi, s ktorým je v blízkom kontakte aj čo sa tvorby týka.  

Myjava | 3. marec | Morghan
vstup: 10€ – ZŤP a dôchodcovia: 5 € – deti do 12 rokov: zadarmo

Vstupenky a rezervácie: Morghan, Bradáčova 254, 907 01 Myjava alebo telefonicky na 034/622 82 10

Potvrďte účasť v podujatí na Facebooku

Skalica | 4. marec | Pod Lampou
vstup: 10€ – ZŤP a dôchodcovia: 5 € – deti do 12 rokov: zadarmo

Vstupenky a rezervácie: Kaviareň Pod Lampou, Potočná 252/22, Skalica

Potvrďte účasť v podujatí na Facebooku


.
Toto je čítané

Ochotníci z Gbiel sa odprezentujú na súťažnej prehliadke v Trnave

V Trnave sa od piatka do nedele (22. 4.) koná súťažná prehliadka…

BM: Ustekana sobota