Od nedele 5. marca začnú platiť zmeny cestovných poriadkov regionálnej autobusovej dopravy v Bratislavskom kraji. Začnú premávať nové školské spoje a na základe požiadaviek cestujúcich sa zlepší aj nadväznosť niektorých spojov.

Školské spoje
Posunutý budú školský spoj na linke 277 (Malacky-Bilkove Humence).

Zlepšovanie nadväznosti spojov
Spoj linky 239 o 6:35 z Lábu bude odchádzať o 10 minút skôr a bude vytvorený prestup na vlak s odchodom o 6:40. Linka 277 (Malacky-Láb) bude v poobednej špičke odchádzať z Malaciek o 5 minút neskôr, aby sa umožnili lepšie prípoje od expresnej autobusovej linky 205.

„Zmeny v regionálnej autobusovej doprave v Bratislavskom kraji boli pripravené v spolupráci s IDS BK a naším objednávateľom – Bratislavským samosprávnym krajom. Vychádzame v ústrety potrebám našich cestujúcich, či už ide o deti a študentov alebo ľudí, ktorí využívajú prímestskú dopravu na cestovanie za prácou. Veríme, že viac školských spojov, lepšia nadväznosť i nové zastávky prispejú k ďalšiemu zvyšovaniu záujmu obyvateľov Bratislavského kraja o verejnú dopravu,“ zdôraznil Peter Stach, hovorca spoločností ARRIVA na Slovensku.

Podrobný zoznam zmien v prímestskej autobusovej doprave v Bratislavskom kraji nájdu cestujúci na stránkach IDS BK.


.