Dubovce odišli zo Sobotišťa s prázdnymi rukami a po druhej prehre v prebiehajúcom ročníku sa ich ešte nedávno pohodlný náskok stenčil na 3 body.

Foto zo zápasu Rohov - Oreské 0:2.Súboj o loptu pred bránou domáceho Lukáša Greguša.
Foto zo zápasu Rohov – Oreské 0:2, Súboj o loptu pred bránou domáceho Lukáša Greguša.

 Majstrovstvá ObFZ Senica
ObFZ Senica MO 7. liga 19. kolo

Rohov – Oreské 0:2 (0:1), 17., 52. L. Pavlačka, r. Kahúň, Dzindzík, Michalička.

V súboji mužstiev z opačných koncov tabuľky sa hralo podľa papierových predpokladov. Hostia mali od začiatku hru pevne v rukách. Z vytvorených šancí však dokázali trafiť len brvno po hlavičke Hoška. Až v 17. min. otvoril skóre kanonier Lukáš Pavlačka, ktorý stál pred bránou na správnom mieste – 0:1. Jeho druhý gól pre ofsajd neplatil a neujali sa ani šance L. Mikuša a Podrazila. Vytrestať ich za to mohol domáci Selecký, ktorý v závere polčase neprekonal Bernáta v bráne hostí. Aj po prestávke bol priebeh zápasu rovnaký. Už v 52. min. zvýšil svojim druhým gólom Pavlačka na 0:2. Príležitosti na ďalšie góly nevyužili S. Matúš a striedajúci R. Ondrejkovič. Zaslúžené víťazstvo hostí.

Foto zo zápasu Rohov - Oreské 0:2. Lukáš Pavlačka strieľa druhý gól hostí.
Foto zo zápasu Rohov – Oreské 0:2. Lukáš Pavlačka strieľa druhý gól hostí.

 

Radošovce – Petrova Ves 0:2 (0:1), 19. L. Nemečkay, 51. P. Dvorský (11), r. Škrinár, Lapoš, Pollák.

Na úvod jarnej časti čakalo na Petrovu Ves ťažké vyžrebovanie, keď dvakrát cestovala na ihriská súperov. Jej hráči však potvrdili dobrú zimnú prípravu priamo na ihrisku a v obidvoch prípadoch sa vrátili domov zo ziskom. Po bode zo Štefanova si z Radošoviec priviezli všetky tri. Už v 19. min. dal ich vedúci gól na 0:1 Lukáš Nemečkay a tak skončil aj prvý polčas. Chvíľu po prestávke zvýšil z pokutového kopu Peter Dvorský na 0:2 a svoje vedenie už Petrovka z rúk nepustila.

Macek Knihy.Zahori

Mor. Sv. Ján – Lakš. N. Ves 2:4 (0:3), 72., 83. Dominik Bolf – 14. J. Štefanovský, 28. T. Velický (11), 43. P. Haramia, 71. M. Tománek, r. Vlk, Tubl, Blaha.

Domáci Jáňania odohrali nešťastný prvý polčas, keď hosťom vyšlo všetko na čo siahli. V 14 min. ich dostal do vedenia Jakub Štefanovský a v 28. min. už bolo 0:2, keď nariadený pokutový kop premenil Tomáš Velický. Kalich horkosti vypili do dna v závere polčasu, keď gólom do šatne zvýšil Patrik Haramia už na 0:3. Snaha o korekciu výsledku po prestávke nebola úspešná. Naopak, v 71. min. po góle Martina Tománka na 0:4 to vyzeralo na uterák. Gólu sa však domáci dočkali, dokonca dvoch. Obidva dal Dominik Bolf, tie však priniesli už len kozmetickú úpravu výsledku.

 

Sobotište – Dubovce 3:0 (1:0), 37. (11), 53. M. Hecht, 90. L. Čenteš, r. Srnec, Jablonický, Babic.

Líder tabuľky si prišiel do Sobotišťa, no odviezol si druhú prehru v ročníku. Domáci s najlepším útokom v súťaži hrajú pekný futbal a v 37. min. sa ujali vedenia, keď Mišo Hecht premenil nariadený pokutový kop – 1:0. Chvíľu po prestávke ten istý hráč pridal aj druhý gól domácich a hostia akoby rezignovali. Sobotište si bez problémov udržiavalo dvojgólové vedenie a v 90. min. ho ešte prikrášlil tretím gólom Lukáš Čenteš – 3:0.

 

Cerová – Štefanov 3:2 (0:1), 60., 77. T. Kralovič, 62. Badáň (11) – 8. M. Valla, 89. V. Tomka, r. Štora, Polakovič, Hušek.

Vo vyrovnanom prvom polčase mali miernu prevahu domáci, no z vytvorených šancí Královič netrafil poloprázdnu bránu, hlavička Vlčeka bola nepresná a Ilčík neprekonal už ležiaceho brankára hostí. Úspešnejší boli bojovní hostia, ktorí už v 8. min. dokázali využiť chybu domácej obrany a Marián Valla otvoril skóre – 0:1. V druhom polčase domáci zvýšili otáčky a úplne ovládli ihrisko a po štvrťhodine dvomi zlepenými gólmi otočili skóre vo svoj prospech. V 60. min. vyrovnal Timo Královič a v 62. min. po ruke hosťujúceho hráča v šestnástke otočil Denis Badáň z pokutového kopu skóre v prospech domácich – 2:1. Cerová svoj tlak využila ešte aj na tretí gól, ktorý dal v 77. min. Timo Královič. Štefanov to však nevzdal a 89. min. peknou nechytateľnou strelou z diaľky Viktor Tomka ešte zdramatizoval zápas, no vyrovnať sa im už nepodarilo. Zaslúžená výhra domácich.

 

voľno – Pop. Močidlany.


.
Toto je čítané

Futbal 4. liga: Gbely doma porazili Jaslovské Bohunice

Domáci sa od začiatku pustili s chuťou do súpera a najmä v úvodnej polhodinke si…

BM: Ustekana sobota