Štartujeme naplno! Jarná únava nás nezastaví, pretože sme si v nákupno-zábavnom centre Bory Mall v Bratislave pripravili apríl nabitý programom. Každý víkend sa môžete tešiť na podujatia, ktoré zaujmú nielen deti, ale aj dospelých. Okrem nákupov tak môžete stráviť príjemný čas s rodinou a dokonca sa ešte aj skvelo zabaviť. Nech sa páči, vstúpte do sveta Bory Mall plného radosti a smiechu.

V prvý aprílový víkend a to presne v sobotu 8. apríla odštartujeme náš tradičný Králičí hop. Príďte podporiť ušatých pretekárov v ich súťaži roka. Niekoľko králikov si zmeria sily cez náročné prekážky. Tretí ročník im tentokrát naozaj nič nedaruje a garantujeme, že bude silnejší ako nikdy predtým. Nároky sa zvyšujú. Kto sa stane šampiónom a zdolá všetky nástrahy?

Voňavé klobásy na stole

Ten čas tak rýchlo beží…túto frázu si hovorí každý z nás. Ešte len sme totiž mali Vianoce, nakupovali vianočné darčeky, vyzdobovali stromček a počúvali vianočné koledy, teraz pri rannej ceste do práce počúvame štebotanie vtákov, všetko sa začína prebúdzať a zrazu, je tu Veľká noc! V Bory Mall myslíme aj na tieto sviatky. Od 1. apríla do 6. apríla si môžete nakúpiť všetko potrebné na váš veľkonočný stôl priamo na Mallom trhu na námestí v pasáži. Pre šibačov máme pripravené korbáče, pre dievčatá zase maľované vajíčka. Nezabudnite ani na krásne ručne vyšívané obrusy, ktoré dotvoria tú správnu atmosféru. Na trhu objavíte tiež ovocné vína, syry, med, výrobky z ľanu, voskové a sójové sviečky, výrobky z dreva či keramiky a taktiež koláče, údeniny a voňavé klobásy.

Viete, akú máte krvnú skupinu?

Nad touto otázkou by sme sa asi mnohí zamysleli a častou odpoveďou by bolo: NIE. Zdá sa to v dnešnej dobe už ako niečo nemožné, veď stále chodíme po lekároch, no stále sú medzi nami ľudia, ktorí sa bielym plášťom vyhýbajú na kilometre. Radi by sme tento strach v Bory Mall prekonali, hodili za hlavu a preto prinášame podujatie, kde sa dozviete takmer všetko o fyzickom a duševnom zdraví. A to úplne bezbolestne, dokonca zadarmo. Skúsení odborníci a lekári vám počas akcie EXPO ZDRAVIA, ktoré sa uskutoční 15. apríla, odpovedia na otázky, ktoré ste sa doteraz možno báli spýtať. Na námestí v pasáži vás počas celého dňa čakajú workshopy, prednášky, diskusie, ale aj stánky s rôznymi meraniami.

Nebudú chýbať témy ako pohyb, zdravá strava, prevencia, matka a dieťa, ale aj koža či pleť. Dozviete sa, ako na správnu tvárovú gymnastiku, zistíme stav vašej pleti a odporučíme vhodné produkty. Venovať sa budeme tiež zdravej strave a cvičeniu, porozprávame sa o populárnom Nordic Walking a nadšenci športu si zmerajú sily pri zaujímavých súťažiach. Veľkú pozornosť venujeme prevencii ako takej. Lákadlom je určite stres audit, spánkový poradca a meranie zraku. Nezabúdame ani na tradičné merania cholesterolu, cukru, tlaku či pulzu. Súčasťou sú bio impedančné merania tela (voda, tuk, BMI, metabolický vek, viscelárny tuk, sval). Ďalšou veľmi atraktívnou, zatiaľ nie príliš otvorenou témou, bude brafitting. Prelomíme bariéry a pomôžeme ženám, ako vybrať správne sediacu podprsenku. Okrem pohodlia má výber omnoho hlbší význam.

Maminkám venujeme jednu celú sekciu. Spolu si vyrobíme senzorický chodník, poradíme, ako na prvé topánky. Vďaka interaktívnemu workshopu získajú praktické rady, ako s bábätkom správne manipulovať, ako ho zdvíhať, otáčať. Súčasťou budú cvičenia pre tehotné a mamičky. V ďalšej časti zboríme mýty o šatkovaní. Keď si už myslíme, že sme experti v materstve, vždy nás niečo prekvapí, no a kto z nás sa rád nepriučí novým veciam. Preto sme pripravili workshop, ako správne uväzovať deti do šatiek a nosičov.

Počas podujatia EXPO ZDRAVIA získate množstvo informácií z každej oblasti a to pre všetky vekové kategórie.

Je čas vyhrnúť rukávy!

Ako sme už spomínali, jar klope na dvere. Je čas jej otvoriť a naplno sa vrhnúť do jarného upratovania či príprav na grilovačky. Spoločné chvíle s rodinou si skrášlite kvetmi, ktoré nakúpite počas Mallého trhu – Záhrada. Ten sa uskutoční 22. až 23. apríla. Počas víkendu nakúpite letničky, skalničky, trvalky ale aj ovocné stromy. Okrem toho získate cenné rady od odborníkov, ktorí vám poradia so správnym výberom. Či už na záhradu alebo balkón, všetko nájdete v Bory Mall na námestí v pasáži.

Policajný zásah a hľadanie drog

Posledný aprílový víkend zavŕšime eventom pre všetkých milovníkov psíkov. Počas uštekanej soboty 29. apríla ste vítaní aj vy so svojimi štvornohými miláčikmi. Pripravili sme si pre vás deň, počas ktorého uvidíte prehliadku módy pre psov, výstavu plemenných psov a šteniatok, dog dancing. Zoznámime vás so salónmi, kde sa postarajú o maznáčikov. No prísť si môžete aj po rady od skúsenejších. Na námestí chystáme aj agility dráhu. Veľkým lákadlom bude vystúpenie policajných psov s ukážkami vyhľadávania drog a obrany. Čo by to bol za event bez nášho Borieška roka. Top 10 finalistov súťaže sa predstaví priamo na námestí, kde budete môcť odovzdať hlas svojmu favoritovi. Na záver podujatia vyhlásime absolútneho víťaza.

Apríl v nákupnom centre Bory Mall bude naozaj pestrý a plný podujatí. Rezervujte si kalendár pre nás už teraz a sľubujeme, že si odnesiete tie najlepšie zážitky. Tešíme sa na vás!


.
Toto je čítané

Poistenie auta: Kryje aj krádež auta?

Každý motorista vie, že jedna z najhorších vecí, ktorá sa s autom môže stať,…

BM: Ustekana sobota