„Na pevný most medzi Moravským Svätým Jánom a Hohenau si budú musieť obyvatelia Záhoria i Dolného Rakúska počkať napriek tomu, že pôvodne plánovali jeho otvorenie symbolicky na 1. mája… „

Áno, touto správou sa nachádzame v máji roku 2004. A práve táto bola jedna z prvých správ na novo vzniknutej webstránke www.myjany.sk. (… vieš o tom prvý… aktuálne o všetkom, čo sa deje v Moravskom Svätom Jáne a okolí…).

Prvý “článok” vznikol 19.mája 2004 a odštartoval tak nové “správy z vašej ulice”. Prvé články si prečítalo do 10 čitateľov. Teda skôr okruh mojich známych, ktorým som pravidelne posielal do emailu správu, že je vonku nový článok. V roku 2004 sme nemali Facebook, nemali sme rozšírený Google, čiže uviesť novú webstránku do povedomia nebolo jednoduché. No sedem rokov svedčí o tom, že sa to podarilo. Myjany.sk (Zahori.sk) si denne pozrie v priemere 1000 návštevníkov s viac ako 3000 zobrazeniami stránky.

Myjany.sk od svojho vzniku prinášajú správy priamo z ulice, kde žijete. Niekedy tieto správy zaujmú, potešia, nahnevajú a niekedy slúžia ako zdroj informácií pre celoštátne média, či spravodajské agentúry. Aký je život, také sú aj správy.

Sedem rokov rastieme a vyvíjame sa. Sedem rokov sme tu s vami v dobrom aj zlom a verím, že minimálne niekoľko ďalších sedem rokov tu spolu ešte budeme.

ps: všetko najlepšie Myjany.sk

Matej


.

BM: Ustekana sobota