Polícia vyhlásila pátranie po 43-ročnom Petrovi Čižmárovi v nedeľu (19.3.), ihneď po prijatí oznámenia o jeho nezvestnosti. Policajti vzápätí začali muža hľadať a prepátravať okolie miesta, kde sa mal naposledy nachádzať.

foto Polícia SR

Muž mal byť od soboty (18.3.), spolu s ďalšími dvoma kamarátmi, na rybačke neďaleko sútoku riek Morava a Dyje. V nedeľu ráno ho už jeho kamaráti ale nenašli. Všetky jeho osobné veci pritom zostali v blízkosti chatky.

Peter Čižmár je 185 cm vysoký a váži približne 100 kg. Má nakrátko ostrihané šedivé vlasy a hnedé oči. Nosieva jemné strnisko a pod nosom na pravej strane má okrúhle materské znamienko. Naposledy mal na sebe hnedo-zelené maskáčové nohavice a mikinu, a obuté mal hnedé topánky bez potlače.

Malacké pohľady Knihy.Zahori

Polícia naďalej preveruje všetky dostupné informácie, kde by sa nezvestný muž mohol nachádzať. Zároveň bol vykonaný aj pokus o lokalizáciu jeho mobilného telefónu, ktorý bol už ale v tom čase nedostupný.

Policajti z okresu Senica, ale aj kolegovia z poriečnej polície spolu so psovodmi vykonali pátracie akcie pri rieke Morava, a to aj za pomoci policajného dronu. Na pomoc im prišli aj profesionálni a dobrovoľní hasiči a viacero dobrovoľníkov. Pátranie je zatiaľ žiaľ neúspešné.

Ak ste muža niekde videli, prípadne máte akékoľvek informácie, kde by sa mohol v súčasnosti nachádzať, ihneď kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158, alebo napíšte súkromnú správu na facebook Polícia SR – Trnavský kraj.


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

Lakovanie a Pieskovanie