Počas Veľkonočných sviatkov mestská polícia Senica riešila niekoľko incidentov v meste. Informuje o tom na sociálnej sieti.

foto Mestska polícia Senica

Štvrtok (6.4.) o 23:00 hod. pracovník kamerového systému oznámil bitku a výtržnosti pred “Krušovickou hospodou” na ulici Štefánikovej. Mestská polícia a polícia rýchlo zasiahli a zakročili voči trom agresívnym osobám, ktoré kopali do ležiaceho muža. Situácia bola ukľudnená a dokumentovaná ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu.

Piatok (7.4.) o 14:05 hod. občan Senice oznámil, že našiel svojho otca padnutého v kúpeľni medzi vaňou a stenou. Mestská polícia mu prišla na pomoc a spoločne s RZP zraneného 90-ročného muža vyniesli z bytu do sanitky.

Piatok (7.4.) o 01:55 hod. kamerový systém zaznamenal výtržnosť pred Mestským úradom Senica. Hliadka mestskej polície zasiahla a vďaka včasnému príchodu zabránila potenciálnej bitke medzi približne desiatimi osobami.

Záhorácke rádio 2024 01

Sobota (8.4.) o 14:17 hod. zamestnanec predajne Lidl informoval mestskú políciu o zákazníkovi, ktorý opustil obchod bez zaplatenia tovaru. Podozrivá osoba, muž z Holíča, bola podľa popisu vypátraná na Hviezdoslavovej ulici a predvedená na mestskú políciu. Čin bude riešený ako priestupok proti majetku.

Nedeľa (9.4.) o 22:04 hod. mestská polícia zaregistrovala bielu dodávku zn. Volkswagen pri cyklotrase na Sadovej ulici, ktorá po zbadaní hliadky ušla veľkou rýchlosťou. Po prenasledovaní došlo k nehode, pri ktorej vodič narazil do dopravnej značky a skončil v priekope. Z vozidla sa rozutekali tri neplnoleté osoby, ktoré boli následne zadržané. Na miesto boli privolaní hasiči na vykonanie protipožiarnych opatrení, ako aj hliadka OO PZ Senica a ODI Senica, ktorí prevzali ďalšie konanie. Osádku havarovaného vozidla tvorili dvaja 16-roční a jedna 11-ročná osoba z obce Štefanov, pričom 16-ročný vodič bol pod vplyvom alkoholu.


.
Toto je čítané

SHMÚ: V okrese Malacky hrozia pre trvalý dážď povodne

Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) vydal na stredu (24.4.) od 0:00 do 18:00…

BM: Ustekana sobota